Hoppa till sidans innehåll

Begagnade skridskor


Begagnade Skridskor

Det är dyrt att köpa skridskor av bra kvalité. Eftersom barnens fötter växer fort så är det kanske frestande att köpa för stora skridskor som sedan räcker ett tag. Men detta kan innebära att barnet också får svårare att lära sig att åka. Ett bra alternativ för att hålla kostnaderna nere är att i stället köpa begagnade skridskor. Inköpspriset är betydligt lägre än för nya och man får tillbaka en stor del av summan när man ev. säljer dem igen.

De märken som finns har vissa olikheter i modellerna. Därför kan åkningen, under en kortare tid, påverkas negativt om man byter från ett märke till ett annat. När du köper begagnade skridskor så rådfråga först hos tränarna. Det kan finnas något fel på skon eller skenan som gör den olämplig.

Begagnade skridskor finns ofta utannonserade på olika klubbars hemsidor eller på olika sidor på Facebook tex. Uddevalla Konståkningsförening Köp o Sälj eller Konståkning Köp och Sälj på Facebook.

Om man tänker köpa begagnade skridskor är det viktigt att kolla att skridskon är stabil. Den får absolut inte vara ”knäckt”. Med ”knäckt” menas att skridskon har ett långt väck i vristen av kängan, som går innåt. Är du osäker kan du be din tränare om hjälp.

Uppdaterad: 09 AUG 2014 12:43

 0thor

0bohus

  

CRLA_SVART_BW


0ark

Länsförsäkringar

Spara

 brandt0ukommun

0flor

 dingleveterinärerna

 Bohusgarden_logo_jpeg

COOP

benny

 

 MP

 

223px-rybergs-logo

 J-reklam 

  

 

 

 

 Svenskfast

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Postadress:
Uddevalla KF - Konståkning
Veronica Corell, Lane-Ryrs Holmen 403
45193 Uddevalla

Besöksadress:
Svanevägen 2
45193 Uddevalla

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: styrelsen@uddevallak...

Se all info