Hoppa till sidans innehåll

Konferensmöjligheter


I Ullevi Tennishall kan du konferera, anordna kurser och enklare fester i en trivsam tennismiljö mitt i city. I våra tre lokaler, klubbrummet, styrelserummet och "torget", skräddarsyr vi arrangemangen efter dina önskemål.

All nödvändig teknik(projektor, ljudanläggning med trådlösa mikrofoner, bildskärm, white board etc)finns naturligtvis på plats.

Givetvis ser vi också gärna att du kombinerar din aktivitet med tennisspel. För dig som är intresserad av instruktörshjälp erbjuder vi prisvärda tennisclinics tillsammans med vår anställda tränarstab. För bokning av konferenser och andra arrangemang, kontakta vår klubbchef Lars Sologub via e-post på This is a mailto link alt. tel: 031-18 03 24.

Klubbrummet

I det nyrenoverade klubbrummet, med ljus och rymd och en yta på 200 kvadratmeter finns oändliga möjligheter när det gäller att skapa det bästa tänkbara förutsättningarna för ditt arrangemang. Senaste sommaren byggde vi också en stor balkong i direkt anslutning till klubbrummet - här tar man en fika och har magnifik utsikt över våra grusbanor samt centrala Göteborg. 

Ungefärlig kapacitet vid olika typer av möbleringar är:

U-bord:  40 personer
Skolsittning: 80 personer
Biosittning: 120 personer
Middag: 80 personer

Styrelserummet (Walter Blix rummet)

Ullevi Tennisklubbs styrelserum fungerar utmärkt för mindre arrangemang och har med sina 50 kvadratmeter en kapacitet enligt nedan:

U-bord: 16 personer
Skolsittning: 20 personer
Biosittning: 30 personer

"Torget"

Läktaren på andra våningen utgör det som populärt kallas "torget". Ytan på drygt 100 kvadratmeter används flitigt vid olika tävlingsevenemang och konferenser. Här dukar vi exempelvis upp för middagar upp till 100 personer.

Uppdaterad: 09 MAR 2012 14:44 Skribent: Lars Sologub

Postadress:
Ullevi TK - Tennis
Smålandsgatan 2
41139 Göteborg

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: [saknas] Information

Se all info