Hoppa till sidans innehåll

Seniorer


Utöver våra representationslag har vi en omfattande seniorverksamhet. I seniorverksamheten räknar vi in alla de spelare som regelbundet tränar och tävlingsspelar på en högre nivå förutom den yttersta eliten.

En stor del av vår seniorverksamhet är ”Gamla Ulleviare” en sektion för f.d. elit- och tävlingspelare som fortfarande tränar och tävlingsspelar regelbundet. Här återfinns bl.a. tjejerna som år 2003 gjorde den historiska bedriften att för första gången i klubbens historia vinna division I och på så vis kvalificera sig för spel i damernas Elitserie.

På herrsidan deltar knappt 20 spelare i ”Gamla Ulleviare”. Under inomhussäsongen samlas merparten för gemensamma träningspass ett par kvällar i veckan.

Herrspelarna deltar också i seriespel i division II och III.

Flera av spelarna i seniorverksamheten deltar regelbundet i den organiserade träningen för klubbens elit- och tävlinsjuniorerer. Då majoriteten av seniorspelarna fortfarande håller en välidgt hög spelstandard fungerar de som bra sparring för nästa generation elitspelare från klubben. Att de sedan också delar med sig av värdefulla erfarenheter från tävlingsspel på hög nivå både i Sverige och i utlandet är givetvis också ett stort plus.

Uppdaterad: 09 MAR 2012 14:56

Postadress:
Ullevi TK - Tennis
Smålandsgatan 2
41139 Göteborg

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: [saknas] Information

Se all info