Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från SF


Sweden Tour 2022 startar i januari med ett stopp i Borås för att sedan åka vidare till Växjö och därefter Örebro. 21-23 januari är det dags för Sweden Tour Söderspelen i och månaden senare, 25-27 februari hålls Sweden Tour Safir International.
 

Uppdaterat coronaprotokoll

(2021-12-03 09:46)
Med anledning av uppdaterade föreskrifter från FHM den 1 december publicerar SBTF ett uppdaterat coronaprotokoll version 1.8.
 

VM: VM-Silver

(2021-12-02 22:48)
VM-final mellan världsettan Fan Zhendong från Kina och den 19-årige svensken Truls Möregårdh som man hittade först på en 77:e plats innan detta VM. En svår uppgift som skulle visa sig omöjlig, denna gång.
 
Efter att ha besegrat det sydkoreanska paret Lim/Jang med 3-1 kan Mattias Falck och Kristian Karlsson nu titulera sig som världsmästare i dubbel. Det är första gången ett svensk dubbelpar vinner sedan 1991.
 

VM: SVT sänder finalerna

(2021-11-29 17:14)
Svenskintresset är stort! Det står nu klart att SVT Sport sänder bägge finalerna.
 

VM: Kontakt på plats

(2021-11-29 16:13)
VM i Houston går nu in i ett avgörande skede och intresset från Sverige är stort. Det står klart att SVT Sport sänder bägge finalerna!
 
Truls Möregårdh avancerar till VM-final efter att ha besegrat Timo Boll från Tyskland med 4-3 i set. En sensation utan dess like att den 77:e rankande tonåringen Möregårdh är i VM-final
 
Efter en 3-0 seger i semifinalen för Falck/Karlsson har Sverige ett par i VM-final i herrdubbel vilket är första gången sedan 1997. Imorgon väntar det sydkoreanska paret Lim Jonghoon/Wang Woojin.
 
Idag söndag är det dags för semifinaler på VM i Houston och glädjande nog blir det med blågul inblandning i inte mindre än två av dem. Mattias Falck/Kristian Karlsson är först ut i dubbel och därefter är det dag för Truls Möregårdh i singel.
 
Under loppet av bara några timmar säkrade Sverige sin andra medalj på VM i Houston. Truls Möregårdh vann sin kvartsfinal mot nigerianen Aruna vilket betyder att 19-åringen tar minst brons. I semin väntar tysken Timo Boll.
 
Inte sedan 1997 har Sverige tagit en medalj i dubbel på VM men efter att Mattias Falck och Kristian Karlsson besegrat kineserna Fan Zhendong/Wang Chuqin är väntan nu äntligen över. Vilken valör det blir på medaljen återstår att se.
 
Idag lördag står kvartsfinaler på schemat och i två av dessa blir det med svenskt deltagande. Först ut är herrdubbel med Mattias och Kristian följt av herrsingel med Truls Möregårdh.
 
Under den fjärde VM-dagen avgörs åttondelsfinalerna och i fyra av dem deltar svenska spelare. Först ut under fredagen är det herrdubbel med Anton/Truls och Mattias/Kristian och senare under eftermiddagen och kvällen är det herrsingel.
 
Den tredje VM-dagen inleds med mixeddubbel med Truls och Stina och fortsätter sedan med mer dubbel och därefter singelspel. Torsdagen bjuder på sju svenskmatcher där den första startar 09.30 lokal tid.
 
Idag, 24 november, blev Svenska Bordtennisförbundets ordförande Petra Sörling historisk då hon som första kvinna någonsin valdes till president i det internationella bordtennisförbundet, ITTF.
 

Logga Ulricehamns Sparbank

 

 

 

 

 

Logotyp Veidekke

Postadress:
Ulricehamns IF - Bordtennis
Arne Larsson, Lövängsvägen 5
52337 Ulricehamn

Kontakt:
Tel: +4632114005
E-post: pingis@uif.se

Se all info