Hoppa till sidans innehåll

Nya restriktioner gällande Covid 19

24 JAN 2021 20:00
  • Skapad: 24 JAN 2021 20:00

Kommunen har tagit fram restriktioner som vi i UIF Hockey måste förhålla oss till och därför kommer följande att gälla from 25/1.
Vi i UIF Hockey har istid i A-Hallen under vardagarna och Konståkningen B-Hallen, samt lördag för UIF Hockey i båda hallarna och konståkningen likadant på söndag. 
Alla barn och ungdomar får tidigast komma till ishallen 15 min innan träningsstart. Efter att träningen är slut har man 15 min att lämna ishallen för att minimera smittspridningen. 
Det kommer finnas möjlighet att förvara skridskor, hjälm och klubba i respektive förråd som lagen har men viktigt att vi tänker på att ingen trängsel sker vid hämtning o lämning av material. 
Vi byter om hemma, all utrustning förutom skridskor och hjälm som tas på, på läktaren med avstånd 1-2 m. 
Målvakter kan dock komma lite tidigare och behöver inte byta om hemma. De kommer ha tillgång till omklädningsrum 3 och 4 med utrymme för att hålla avstånd.
A-pojk kommer använda omklädningsrum 2 för förvaring av skridskor, klubba o hjälm. Men kommer ombytta till träning, Max 15 min innan träningsstart. Detta då de idag har förvaring i B hallen. 
Det är endast tillåtet att vara 2 ledare på is per träningsgrupp enligt nya restriktioner och tränarna får göra upp ett eget schema för detta. Vi återkommer hur vi gör för UIF hockeys allra yngsta spelare 2015-2013 då vi från UIF Hockey gärna ser att man kan vara nån mer ledare på isen, mer info kommer under v 4. 
Som tidigare är det viktigt att spelare och ledare håller sig hemma vid minsta symptom. 
Håller god hygien och använder sig egen vattenflaska. 
Föräldrar till barn 2012-2005 får ej vistas i ishallen. 
Föräldrar till barn 2015-2013 får hjälpa till att knyta skridskor på läktaren. Om möjligt stanna utanför ishallen under träningspasset, om man inte känner det möjligt får föräldrar till dessa träningsgrupper vara på läktaren men med tidigare restriktion om avstånd. 
Behöver nån låna utrustning inom gruppen 2015-2013 löser vi det. Men meddela tränaren i god tid innan via mejl eller telefon.
Vi får alla göra så gott vi kan men det viktigaste är att barnen får möjlighet att komma till rörelse och ha kul! 
Glöm inte att sprida denna information till era respektive lag/träningsgrupper! 
Allt gott,
mvh 
UIF Hockey

 

Skribent: Louise Malm
E-post: Adressen Gömd

UIF Hockey Köp/Byt/Sälj på Facebook

 

 

 

 

 

 

Logo_SISU_2013_RGB

  

 

Följ @uifhockey
på Instagram

Postadress:
Ulricehamns IF - Ishockey
Idrottsgatan 8
52333 Ulricehamn

Besöksadress:
Idrottsgatan 8
52333 Ulricehamn

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: [saknas] Information

Se all info