Hoppa till sidans innehåll

Grundschema HT 2020 ver 2

04 SEP 2020 17:43
Nytt grundschema för HT 2020 (ver 2) är klart och alla vårdnadshavare och/eller åkare har fått e-brev 4 sep med höstens gruppindelningar
  • Uppdaterad: 04 SEP 2020 17:43

Bästa konståkningsföräldrar

Inför höstterminen har vi gjort några grupp- och schemajusteringar och som vanligt är det många parametrar att förhålla sig till men vår ambition är att de ska bli bra för alla.

För några grupper har det skett förändringar i gruppsammansättningen, gruppen har kanske fått ny beteckning och för några av er innebär det också att åkaren kommer träna ytterligare en dag i veckan. I dessa fall har vi bedömt att gruppen är mogen att öka sin träningsmängd och därmed följer med i den utvecklingstrappa vi haft under några år. Om ni har frågor är ni välkomna att tala med vår huvudtränare och/eller ordförande. Kontaktuppgifter hittar ni på hemsidan. www.ulricehamnskk.com.

För att det ska bli enklare att förstå vad som gäller er/ert barn har vi 4/9 skickat ut ett e-brev där det framgår vilken grupp åkaren tillhör och därmed också vilka schematider och terminsavgifter man ska förhålla sig till.

Länk till grundschema

OBS. Söndag v 37 kommer inte vara enligt grundschema.

Länk till avgifter

Hör av er till huvudtränaren om ni har frågor eller praktiska problem som uppkommit på grund av ex schemaändring. Så långt det går ska vi naturligtvis hjälpa till att fixa det så bra som möjligt för alla.

Vänligen

Tränare och styrelse UKK

Skribent: Markus Håkansson
E-post: Adressen Gömd

UKK:s sponsorer

Ulricehamns sparbank

Tranemo Prefab AB

Svenska kyrkan Ulricehamn logga

 

Boge Kompetens

Stadens kafferosteri

  

  


 

 

 

  UKK på Facebook

Postadress:
Ulricehamns KK - Konståkning
Lassalyckan, Idrottsgatan
52333 Ulricehamn

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: kontakt@ulricehamnsk...

Se all info