Hoppa till sidans innehåll

Skridskoslipning - 29 september

06 SEP 2020 12:50
Elina lägger en lista i förrådet vilken ni kan skriva upp er. Kostnad per gång är 200 kr (betalas till UKK). Hör med Elina om hon bedömer att skridskorna ska slipas av Daniel Carlsvärd.
  • Uppdaterad: 27 SEP 2021 21:21

Under säsongen 2021-2022 kommer Daniel Carlsvärd slipa skridskor för åkare i T-grupper i första hand. Vi räknar med att han kommer och slipar fyra gånger under säsongen.

Nästa gång för skridskoslipning av Daniel Carlsvärd är onsdag 29 september.

Lägg skridskorna i omklädningsrum 8 eller hör av er till Elina så kan hon lägga fram dem till Daniel till osndag morgon.

Kostnaden om 200 kr betalas in till klubben via Swish (123 311 79 59) eller bankgiro (5946-3034). Märk med slipning, namn, grupp och datum.

Hör med Elina om hon bedömer att skridskorna ska slipas av Daniel Carlsvärd. Skridskorna samlas in kvällen innan genom tränarnas försorg.

UKK erbjuder även i fortsättningen avgiftsfri slipning på samma sätt som tidigare. Dessa skridskor lämnas i backen till vänster i förrådet. Tider för slipning kommer anslås i förrådet (under sep). För er som inte tävlar (K och SK) är detta det vi rekommenderar.

Skribent: Markus Håkansson
E-post: Adressen Gömd

UKK:s sponsorer

Ulricehamns sparbank

Tranemo Prefab AB

Svenska kyrkan Ulricehamn logga

 

Boge Kompetens

Stadens kafferosteri

  

  


 

 

 

  UKK på Facebook

Postadress:
Ulricehamns KK - Konståkning
Lassalyckan, Idrottsgatan
52333 Ulricehamn

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: kontakt@ulricehamnsk...

Se all info