Hoppa till sidans innehåll

Uppdatering Covid-19

29 OKT 2020 20:03
FHMs och Länsstyrelsen skärpta råd och rekommendationer förlängs till 13/12. Träning för åkare födda 04 och tidigare inställd. Tidigare åtgärder kvarstår.
  • Uppdaterad: 21 NOV 2020 19:36

- Träning för åkare födda 04 och tidigare ställs in under perioden fram till 13/12. Vi återkommer med besked om andra tolkningar görs högre upp i organisationen (Svenska konståkningsförbundet ihop med Riksidrottsförbundet). Vi kommer också titta på olika sätt att både nu och framöver möta upp den grupp åkare som påverkas väldigt mycket att de nya skärpta råden i Västra Götaland. 

- Vuxengruppens träning ställs in under tills vidare. Planeras kunna starta igen om restriktioner ändras för att medge det.

 - Tävlingar ställs in tom 19/11. Från Svenska konståkningsförbundet har man beslutat att samtliga tävlingar ställs in tom 19 november. Vi tittar på rutiner för återbetalning av tävlingsavgifter.

- Kom ihåg alla tidigare regler som gäller under pandemin

Som alla vet har smittspridningen ökat i flera regioner i Sverige. Västra Götalandsregionen är en av dessa.

Under torsdagen har det kommit mycket information som vi måste förhålla oss till och vi kommer i morgon fredag publicera de förändringar vi måste göra för att vi ska följa de nya besluten om skärpta allmänna råd (FHM).

Se även 

Skärpta råd för att minska smitt spridningen i Västra Göraland.

och 

RF-SISU VG - info ang. lokala allmänna råd (pdf)

Vi räknar med att vi behöver göra flera justeringar i närtid och vi ber er följa nyhetsflödet på vår hemsida. Detta gör ni enklast genom funtkionen: Följa denna sida.

 

Styrelsen UKK

 

 

Skribent: Markus Håkansson
E-post: Adressen Gömd

UKK:s sponsorer

Ulricehamns sparbank

Tranemo Prefab AB

Svenska kyrkan Ulricehamn logga

 

Boge Kompetens

Stadens kafferosteri

  

  


 

 

 

  UKK på Facebook

Postadress:
Ulricehamns KK - Konståkning
Lassalyckan, Idrottsgatan
52333 Ulricehamn

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: kontakt@ulricehamnsk...

Se all info