Hoppa till sidans innehåll

Anmäl ny åkare i skridskoskolan

03 SEP 2019 16:14
Nu hälsar vi alla som är sugna på att lära sig åka skridskor i höstens skridskoskola välkomna. Under hittar ni all information ni behöver.
  • Uppdaterad: 03 SEP 2019 15:51

Hej alla blivande barn och föräldar i skridskoskolan!

Kul att ni har hittat hit till vår klubb. Nu startar vi upp säsongen vilket betyder att skridskoskolan snart drar igång. Första tillfället är torsdagen den 26:e september klockan 17:20. På plats finns det representanter från styrelsen som tar emot er och guidar er rätt, sedan tar våra duktiga tränare hand om barnen på isen. Medan barnen är på isen finns det fika att köpa som man kan köpa och mysa med på läktaren. De två första tillfällena barnet medverkar är gratis prova-på tillfällen, efter det väljer ni ifall ni vill fortsätta.

Vi vill att så många som möjligt ska ha möjlighet att vara med på vår skridskoskola därför är det nytt för i år att ni har möjlighet att låna skridskor av oss utan kostnad. Det finns en begränsad upplaga av storlekar, men vi ska göra vårt bästa för att alla som vill ska få låna. Är ni intresserade av att låna skridskor skriv det i ert anmälningsmail där ni anger vilken storlek ni önskar.

Torsdagen den 17 oktober är det föräldrarmöte för alla i skridskoskolan (spara datumet). Där kommer vi informera om klubben och ihop med er samt svara på frågor.

För anmälan till skridskoskolan skickar ni ett mail till This is a mailto link. I mailet vill vi gärna att ni skriver barnets namn, personnummer samt kontaktuppgifter till er. Vill ni låna skridskor skriver ni även det och önskad storlek i mailet. 

Har ni fler frågor har vi samlat vanliga frågor i länken nedan. Är det något annat ni undrar över får ni gärna skicka ett mail till This is a mailto link

Vanliga frågor (om skridskoskola)

Skribent: Markus Håkansson
Epost: Adressen Gömd

 

UKK:s sponsorer

Ulricehamns sparbank

 

Tranemo G-betong

Boge Kompetens

 

Stadens kafferosteri

Nordic Wellness

Näringsliv Ulricehamn

  

hokerumfastighet

 

 


 

 

 

  UKK på Facebook

Postadress:
Ulricehamns KK - Konståkning
Lassalyckan, Idrottsgatan
52333 Ulricehamn

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info