Hoppa till sidans innehåll

Idag har nya styrelsen startat upp arbetet inför säsongen 2020-2021

07 JUN 2020 23:35
Idag söndag 7/6 genomförde vi ett konstituerande styrelsemöte. I anslutning det hade vi en workshop ihop med delar av tränarkåren där vi arbetade med värdegrund och verksamhetsidé. Vi hoppas med det få en riktigt bra säsong.
  • Uppdaterad: 07 JUN 2020 23:35

Årsmötet måndag 1/6 valde en ny styrelse för kommande säsong. Vi är glada att många vill fortsätta att arbete i vår styrelse och vi vill rikta ett stort tack till Johan Kettil som på ett utmärkt sätta varit klubbens kassör och sponsorasnvarig och som nu går vidare. Vi vill också välkomna Göran Andersson som ny i styrelsen. Göran är morfar till två barn i klubben och sedan många år en trogen stamgäst på våra uppvisningar och tävlingar. Göran är klubbens kassör under kommande säsong.

I direkt anslutning till dagens konstituerande genomförde vi en workshop ihop delar av tränarkåren. Vi gick igenom väsentliga delar av vår värdegrund och verksamhetsidé. Vår ambition är att detta ska skapa en stabil plattform för arbetet med att nå våra verksamhetsmål och att kunna erbjuda meningsfull och utvecklande fritid till våra åkare. Vi kommer återkomma med mer information om detta när vi sammanställt anteckningarna. Detta är en återkommande aktivitet som känns speciellt viktig i år då det i dagarna har varit mycket negativa rubriker runt konståkningen. Vi hoppas alla känner att de kan kontakta oss i styrelsen eller våra tränare om det är något som ni upplever inte fungerar.

Vi ser nu fram emot en fin säsong 2020-2021.

Vänligen

Styrelse och tränare

genom

Markus Håkansson
Ordförande
Ulricehams konståkningsklubb

Skribent: Markus Håkansson
Epost: Adressen Gömd

 

UKK:s sponsorer

Ulricehamns sparbank

Tranemo Prefab AB

Svenska kyrkan Ulricehamn logga

 

Boge Kompetens

Sturebyrån

Stadens kafferosteri

Nordic Wellness

Näringsliv Ulricehamn

  

hokerumfastighet

 

 


 

 

 

  UKK på Facebook

Postadress:
Ulricehamns KK - Konståkning
Lassalyckan, Idrottsgatan
52333 Ulricehamn

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info