Hoppa till sidans innehåll

Uppstart för skridskoskolan HT 2021

06 OKT 2020 16:14
Nu hälsar vi alla som tidigare åkt i vår skridskoskola och även de som är sugna på att lära sig åka skridskor i höstens termin välkomna. Under hittar ni all information ni behöver.
  • Uppdaterad: 08 JAN 2020 10:52

Hej alla nuvarande och blivande föräldrar i skridskoskolan!

Tid och datum
För er som åkte i vår skridskoskola förra säsongen är första träningen söndagen den 3:e oktober klockan 09:15-10:00.
Nya åkare har sitt första träningstillfälle torsdagen den 10:e oktober klockan 09:15-10:00. Första gången är det bra om ni kan komma cirka 09:00 så kan vi svara på era frågor.
Terminen håller på varje vecka fram till jul. Träningen börjar 09:15 på isen, då ska ert barn vara ombytt och skridskorna ska vara knytna.

Information till nya åkare
På plats i ishallen finns det representanter från styrelsen som tar emot er och guidar er rätt, sedan tar våra duktiga tränare hand om barnen på isen. De två första tillfällena barnet medverkar är gratis prova-på tillfällen, efter det väljer ni ifall barnet vill fortsätta.

Vi vill att alla som vill prova på att åka skridskor ska ha möjlighet till det, därför har barnen möjlighet att låna skridskor utav klubben utan kostnad. Det finns en begränsad upplaga av storlekar, men vi ska göra vårt bästa för att alla som vill ska få låna. Är ni intresserade av att låna skridskor skriv det i ert anmälningsmail där ni anger vilken storlek ni önskar.

Anmälan
Nya åkare: Det är redan många som har anmält sig till höstens termin. Har ni inte anmält er ännu gör ni det genom att skicka ett mail till This is a mailto link. I mailet vill vi att ni skriver barnets namnn och personnummer. 

Åkare som varit med innan är automatiskt anmälda till nästa säsong. ifall ni inte vill fortsätta hör ni av er till This is a mailto link

Avgift
Medlemsavgiften är 500 kr per person och termin. Vår klubb har familjemedlemsskap så då tillkommer det en avgift på 200 kr per säsong. Har ni flera barn som tränar i klubben betalar ni bara 200 kr för alla barn. Exempelvis har du ett barn betalar du 500+200=700 kr. Har du två barn betalar du 500+500+200=1200 kr.

Har ni fler frågor har vi samlat vanliga frågor i länken nedan. Är det något annat ni undrar över får ni gärna skicka ett mail till This is a mailto link

Vanliga frågor (om skridskoskola)

Skribent: Annie Olsén
E-post: Adressen Gömd

UKK:s sponsorer

Ulricehamns sparbank

Tranemo Prefab AB

Svenska kyrkan Ulricehamn logga

 

Boge Kompetens

Stadens kafferosteri

  

  


 

 

 

  UKK på Facebook

Postadress:
Ulricehamns KK - Konståkning
Lassalyckan, Idrottsgatan
52333 Ulricehamn

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: kontakt@ulricehamnsk...

Se all info