Hoppa till sidans innehåll
Unga åkare på tävling

Klubbmästerskap - 29 mars - Varmt välkomna!

12 JAN 2012 00:00
Klubbmästerskap - torsdagen den 29 mars första start klockan 16:45 - Tidsschema för hela kvällen och starttider för alla grupper är uppdaterade!
  • Skapad: 12 JAN 2012 00:00

Vi fick både återbud och fler startande dagen före tävling. Några minfdre korrigeringar är gjorda på tidschemat för att ta hänsyn till detta. Uppdaterade preliminära tider finns nedan (se länkar nedan)

Schema klubbmästerskap (pdf - Uppdaterad 120329)

Startlista klubbmästerskap (pdf - Uppdaterad 120329)

 

Klubbmästerskap kommer äga rum torsdagen den 29 mars, klockan 16:45. Totalt 45 anmälda vilket gör att sista start blir strax före 21:00. Läs på vilken grupp och vilken starttid ni har från listorna ovan. Har ni ännu inte anmält er går det bra att göra direkt till Johan Helmrotfram till den kl 14 den 29 mars. Ring mig på mobil 070 57 61 855. 

Publik i långa banor är varmt välkomna: Kvällen erbjuder ett unikt tillfälle att få se hela klubbens bredd på isen under tävlingsformer.

För att kvällen ska bli komplett kommer vi ha försäljning av enklare mat, dryck, kaffe, saft, fikabröd etc. Vi kommer också ha försäljning av kläder och tillbehör. Allt på "Hyllan"!

 

Vi hälsar alla åkare i färg- och ädelstengrupperna välkomna, dvs alla som normalt deltar i slingauppvisning och ordinarie tävlingsverksamhet. Tävlingen hålls i form av en Stjärntävling och alla delatagare kommer få diplom och pris.

Anmälningsavgiften är 100 kr och betalas före tävlingen till UKK's bankgiro: 5946-3034. 

Tanken är att Klubbmästerskapet skall vara ett prestigelöst tävlingstillfälle, där yngre åkare skall ges möjlighet att få erfarenhet och för de lite äldre en rolig avslutning på säsongen. För klubben ger det en fingervisning hur utvecklingen varit under året.

Varmt välkomna!

Skribent: Johan Helmrot

UKK:s sponsorer

Ulricehamns sparbank

Tranemo Prefab AB

Svenska kyrkan Ulricehamn logga

 

Boge Kompetens

Stadens kafferosteri

  

  


 

 

 

  UKK på Facebook

Postadress:
Ulricehamns KK - Konståkning
Lassalyckan, Idrottsgatan
52333 Ulricehamn

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: kontakt@ulricehamnsk...

Se all info