Hoppa till sidans innehåll

SM är avslutat - Stort tack till alla!

14 FEB 2019 19:40
Vi har nu som klubb gjort en enorm insats med ett fantastiskt resultat.
  • Uppdaterad: 14 FEB 2019 22:48

191215

SM-veckan 2019 är genomförd 

Vi har nu som klubb gjort en enorm insats med ett fantastiskt resultat. Som ordförande för Ulricehamns konståkningsklubb blir man oerhört glad över att se allt hårt arbete som alla ni funktionärer har lagt ner samt höra alla goda vitsord från Svenska konståkningsförbundets (SKF) representanter. Förutom att SKF har gett uttryck för att arrangemanget varit mycket välorganiserat och väl genomfört på alla vis, samt att arenan varit vackert smyckad, har de också framhållit att stämningen varit så hjärtlig och trevlig. De har imponerats av att det varit så stor uppslutning människor som velat hjälpa till och av alla funktionärers oerhörda engagemang. Att alla har tagit så stort ansvar och varit så lösningsbenägna, vilket sammanfattningsvis skapat en fantastisk upplevelse för dem här i Ulricehamn. Det har inte spelat någon roll vem man har mött, man har alltid fått ett leende och en hjälpande hand.

Även många av tävlingsåkarna, deras tränare och föräldrar har gett oss beröm för ett fantastiskt välorganiserat arrangemang. Att de kunde träna i fotbollshallen gav ytterligare några pluspoäng. Till och med de mest erfarna tränarna var mer än nöjda med hela upplevelsen. Jag har också fått till mig att de har känt ett oerhört fint stöd från den stora och framhejande publiken och att de alltid har blivit vänligt bemötta av alla funktionärer. Föräldrarna till det tävlande paret i Junior- SM kom fram till mig innan de skulle bege sig hem och ville tacka vår klubb för ett fantastiskt arrangemang och engagemang. Att få komma hit till Ulricehamn var väl värt resan från USA.

Jag vill rikta ett stort tack till alla er funktionärer från vår egen klubb; UKK, ert engagemang har varit ovärderligt. Jag vill också passa på att tacka er funktionärer från andra klubbar – er erfarenhet och hur ni har stöttat oss har varit oerhört värdefullt. Jag vill även rikta ett lika stort tack till Projektgruppen för SM, tack vare er outtröttliga energi och noggranna planering blev SM ett så lyckat och välorganiserat arrangemang. Jag vill också säga tack till den stora publiken som på ett så fint sätt stöttade åkarna och bidrog med den trevliga atmosfären. Ett stort tack till Ulricehamns kommun för gott samarbete och till vaktmästarna vars noggranna och idoga arbete inför och under SM-veckan har varit en förutsättning för att kunna genomföra tävlingarna.

Jag vill att alla ni som med själ och hjärta hjälpt till verkligen ska känna att ni har varit oerhört viktiga för att vi har kunnat arrangera SM-veckan i konståkning 2019 på ett sådant framgångsrikt sätt. Det har skapat ett minne för livet och svetsat oss samman än mer som klubb. 

Markus Håkansson
Ordförande
Ulricehamns konståkningsklubb

 

 

 

191125

Funktionärslista SM2019 1912113 

(se nedan för tävlingsfunktionärer)

Tävlingsfunktionärer SM2019 191213  (se ovan för övriga pass)

191116

Brev till Tävlingsfunktionärer (pdf), 191116

___________________________________

Biljetter

Preliminärt tävlingsschema SM

Följ SM i Ulricehamn via Facebook

Följ SM i Ulricehamn via Instagram

Officiella hemsidan och biljetter

190803: loggan ligger på isen!
SM-loggan nu på isen 190803

190703: Konståknings-SM i Ulricehamn.pdf

190402: Idag har vi haft planeringsmöte med Camilla Fredman från Svenska konståkningsförbundet och Thomas Dahl från Ulricehamns kommun. Vi har bland annat gått igenom krav och förutsättningar i ishallen samt avtal och regler runt marknadsföring och sponsorer. Vi kommer berätta mer om detta när vi träffas på SM-café torsdag 4 april.

190308: Mötet 7 mars genomfört. Planeringen i full gång! Nästa aktivitet är ett SM-disco veckan efter Vårshowen. Vi återkommer med dag och tid. Vi kommer inom de närmaste dagarna påbörja funktionärsplaneringen och den 2 april kommer Svenska konståkningsförbundet på besök för mer detaljerad planering av SM.


13 februari, fick Ulricehamns Konståkningsklubb (UKK) besked från Svenska konståkningsförbundet att UKK tilldelats SM-veckan i konståkning säsongen 2019/2020. Tävlingen genomförs 12–15 december 2019.

UKK är glada att Svenska konståkningsförbundet har visat förtroende för vår klubb och Ulricehamns kommun. Att arrangera SM i konståkning ser vi som en möjlighet och utmaning som vi tar oss an med stor ödmjukhet.

Att anordna tävlingar på olika nivåer är en av flera viktiga uppgifter som konståkningsklubbar i Sverige gemensamt tar ansvar för. Ulricehamns Konståkningsklubb har genom åren arrangerat och genomfört Slingatävlingar, Stjärntävlingar, Klubbtävlingar, A-tävlingar och senast en dubbel Elitserietävling, totalt mer än 20 evenemang. Att vi nu har tilldelats SM i konståkning ser vi som ett mycket gott betyg på UKK som tävlingsarrangör.

Vi vill tacka alla klubbens medlemmmar som över åren varit, och är, basen i alla våra evemang. Utan er hade vi inte fått denna möjlighet. 

Att få arrangera SM blir en möjlighet för Ulricehamns Konståkningsklubb att med gemensamma krafter bygga engagemang samt skapa inspiration runt konståkningen i Ulricehamn. Det är också en viktig satsning som ger UKK ännu bättre möjligheter att utveckla klubbens egna åkare under kommande säsonger.

Pressmeddelande SM i konståkning UKK.pdf

SM konståkning presentation_Skellefteå (pdf)

SM i Västerås (pdf)

Svenska Konståkningsförbundet (information, anvisningar och mallar för Elitserietävlingar.)

 

Styrelse och Tävlingskommitté UKK

Skribent: Markus Håkansson
E-post: Adressen Gömd

UKK:s sponsorer

Ulricehamns sparbank

Tranemo Prefab AB

Svenska kyrkan Ulricehamn logga

 

Boge Kompetens

Stadens kafferosteri

  

  


 

 

 

  UKK på Facebook

Postadress:
Ulricehamns KK - Konståkning
Lassalyckan, Idrottsgatan
52333 Ulricehamn

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: kontakt@ulricehamnsk...

Se all info