Hoppa till sidans innehåll

SM i Konståkning i Ulricehamn 12-15 december

14 FEB 2019 19:40
Uppdatering: Planeringen i full gång! Möte med kommunen och SKF genomfört 190402. Nästa aktivitet är ett SM-café för alla medlemmar. Då kommer vi träffas på Hyllan och åkarna kommer roa sig på isen. Tid för SM-café 19-20 (Disco för åkarna18-20)
  • Uppdaterad: 14 FEB 2019 22:48

UKK kommer arrangera SM i Konståkning 12-15 december 2019.

190402: Idag har vi haft planeringsmöte med Camilla Fredman från Svenska konståkningsförbundet och Thomas Dahl från Ulricehamns kommun. Vi har bland annat gått igenom krav och förutsättningar i ishallen samt avtal och regler runt marknadsföring och sponsorer. Vi kommer berätta mer om detta när vi träffas på SM-café torsdag 4 april.

190308: Mötet 7 mars genomfört. Planeringen i full gång! Nästa aktivitet är ett SM-disco veckan efter Vårshowen. Vi återkommer med dag och tid. Vi kommer inom de närmaste dagarna påbörja funktionärsplaneringen och den 2 april kommer Svenska konståkningsförbundet på besök för mer detaljerad planering av SM.


13 februari, fick Ulricehamns Konståkningsklubb (UKK) besked från Svenska konståkningsförbundet att UKK tilldelats SM-veckan i konståkning säsongen 2019/2020. Tävlingen genomförs 12–15 december 2019.

UKK är glada att Svenska konståkningsförbundet har visat förtroende för vår klubb och Ulricehamns kommun. Att arrangera SM i konståkning ser vi som en möjlighet och utmaning som vi tar oss an med stor ödmjukhet.

Att anordna tävlingar på olika nivåer är en av flera viktiga uppgifter som konståkningsklubbar i Sverige gemensamt tar ansvar för. Ulricehamns Konståkningsklubb har genom åren arrangerat och genomfört Slingatävlingar, Stjärntävlingar, Klubbtävlingar, A-tävlingar och senast en dubbel Elitserietävling, totalt mer än 20 evenemang. Att vi nu har tilldelats SM i konståkning ser vi som ett mycket gott betyg på UKK som tävlingsarrangör.

Vi vill tacka alla klubbens medlemmmar som över åren varit, och är, basen i alla våra evemang. Utan er hade vi inte fått denna möjlighet. 

Att få arrangera SM blir en möjlighet för Ulricehamns Konståkningsklubb att med gemensamma krafter bygga engagemang samt skapa inspiration runt konståkningen i Ulricehamn. Det är också en viktig satsning som ger UKK ännu bättre möjligheter att utveckla klubbens egna åkare under kommande säsonger.

Pressmeddelande SM i konståkning UKK.pdf

SM konståkning presentation_Skellefteå (pdf)

SM i Västerås (pdf)

Svenska Konståkningsförbundet (information, anvisningar och mallar för Elitserietävlingar.)

 

Styrelse och Tävlingskommitté UKK

Skribent: Markus Håkansson
Epost: Adressen Gömd

UKK:s sponsorer

Ulricehamns sparbank

 

Tranemo G-betong

Boge Kompetens

 

Stadens kafferosteri

Nordic Wellness

Näringsliv Ulricehamn

  

hokerumfastighet


 

 

  UKK på Facebook

 Camp Ulricehamn 2018

           

Postadress:
Ulricehamns KK - Konståkning
Lassalyckan, Idrottsgatan
52333 Ulricehamn

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info