Hoppa till sidans innehåll

Vårshow 2021 - En digital Odyssé

05 APR 2021 20:00
Varmt välkomna till Vårshow 2021. I år har vi valt att sända showen digitalt så att vi alla återigen får chansen att uppleva den glädje och gemenskap som Vårshowen betyder för klubbens åkare och föräldrar.
  • Uppdaterad: 05 APR 2021 17:13

Varmt välkomna till Vårshow 2021! I år har vi valt att ta showen hem till er så att ni och vi återigen får chansen att uppleva den glädje och gemenskap som vårshowen betyder för klubben. Otaliga är de nummer som framförts genom åren och i år får vi förmånen att få uppleva några höjdpunkter från de senaste tio åren. Alla nummer kommer naturligtvis i en ny och bättre upplaga!

Utöver den glädje och gemenskap vårshowen representerar, är den också viktig ur ett ekonomisk perpektiv. Vårshowens intäkter medför att vi kan bedriva vår verksamhet med träningar samt erbjuda våra ungdomar tränarutbildning osv.

Vi hoppas ni stöttar oss genom att köpa en digital entrébiljett, cyberkorv eller en kaffe i ettor och nollor. Vi har skapat några QR-koder som ni kan skanna under tiden ni tittar på filmen. Det går också bra att swisha valfritt belopp till UKK:S swishnummer (se längre ner på sidan - märk betalningen med Vårshow 2021). Tack på förhand!

Välkomna!

Swisha valfri summa till 123 311 79 59 (märk med Vårshow 2021) eller skanna av en QR-kod eller flera nedan.

Entré 100 kr Entré 50 kr
   
Cyberkorv 20 kr Kaffe etta nolla 10 kr

Ordföranden har ordet

Innan vårshowen går av stapeln brukar vi också hinna med mycket annat under en säsong. Det senaste året har inte varit likt något annat år. Pandemin har påverkat oss alla och idrotten har dragit sitt strå till stacken genom att följa de restriktioner som myndigheterna tagit fram.

Vi kan ändå glädja oss att större delen av våra åkare har fått möjlighet att komma regelbundet till ishallen, där de kunnat träna och träffa kamrater. När vi summerar säsongen har vi alltså återigen genomfört hundratals träningspass på isen. Alla har varit mycket förstående och hjälpsamma. Jag vill passa på att säga att jag är mycket stolt över klubben. Alla åkare, vårdnadshavare, tränare och styrelse – utan er hade vi inte klarat av säsongen. Tack till er alla för att ni stöttar på så många sätt!

Utöver det som händer i ishallen finns andra aktiviteter och insatser som förtjänar att nämnas i sammanhanget. Vi har utbildat våra tränare och deltagit i domarutbildning. Dessutom har vi har haft möten med Ulricehamns kommun och våra vänföreningar i området, för att vi på bästa sätt bidra till utvecklingen av vårt fina Lassalyckan. Som förening i Västergötlands Konståkningsförbund arbetar vi kontinuerligt ihop med övriga klubbar i distriktet. Allt för att konståkningen i Sverige ska kunna utvecklas på både bredd och höjd.

Vi kan i år lägga till att två av våra tränare och ungdomsledare, Gabriella och Annie, 2021 har fått Lions ungdomsledarstipendium. Grattis!

För att UKK fortsatt ska kunna vara en klubb att räkna med i framtiden, är det viktigt att åkarna stannar kvar hos oss i så många år som möjligt. Vi tror på trygghet och trivsel och om klubben ska fortsätta utvecklas är kombinationen av nya och erfarna åkare, yngre och äldre barn och ungdomar den bästa plattformen vi kan ha. I år har vi därför gjort en extra satsning på vårt värdegrundsarbete och värnat om stabiliteten för våra åkare och grupper. Allt för att skapa de bästa förutsättningarna för framtiden.

Tiden går fort och jag vill passa på att påminna om det fantastiska arbete som gjorde att vi stod väl rustade inför denna säsong. Bara veckor innan pandemin började sprida sig genomförde vi SM i konståkning här i Ulricehamn! Så här drygt 15 månader efter SM, känns det nästan lika overkligt som när vi inledde diskussionerna med Svenska konståkningsförbundet 2018. Mycket har sagts om SM och jag väljer att klippa in några rader från det jag skrev direkt efter att tävlingarna var avslutade, då jag tycker att de på ett bra sätt speglar vad UKK kan åstadkomma när vi gör det tillsammans!

” Vi har nu som klubb gjort en enorm insats med ett fantastiskt resultat. Som ordförande för Ulricehamns konståkningsklubb blir man oerhört glad och stolt över att se allt hårt arbete som alla ni funktionärer har lagt ner samt höra alla goda vitsord från Svenska konståkningsförbundets (SKF) representanter”

”Det har inte spelat någon roll vem man har mött, man har alltid fått ett leende och en hjälpande hand.”

”Jag vill att alla ni som med själ och hjärta hjälpt till verkligen ska känna att ni har varit oerhört viktiga för att vi har kunnat arrangera SM-veckan i konståkning 2019 på ett sådant framgångsrikt sätt. Det har skapat ett minne för livet och svetsat oss samman som klubb. ”

Jag vill rikta ett extra tack till vår huvudtränare Elina Andersson. Inte på många år har vi upplevt en sådan utveckling och glädje. Elina är en positiv och kreativ ledare som alltid sätter åkarnas behov främst. Elina har mycket fint stöd från assisterande tränare och hjälptränare som på ett föredömligt sätt tar om klubbens åkare. Tack till er alla!

Sist, men inte minst ett stort tack till den analoga vårshowsgruppen som möjliggjort att vi får uppleva Vårshow 2021 i digital form.

Med detta vill jag avrunda och å allas våra vägnar även tacka Kultur- och fritidskontoret, vaktmästarna samt UIF för gott samarbete under säsongen.

För styrelsen

Markus Håkansson
Ordförande

Skribent: Markus Håkansson

UKK:s sponsorer

Ulricehamns sparbank

Tranemo Prefab AB

Svenska kyrkan Ulricehamn logga

 

Boge Kompetens

Stadens kafferosteri

  

  


 

 

 

  UKK på Facebook

Postadress:
Ulricehamns KK - Konståkning
Lassalyckan, Idrottsgatan
52333 Ulricehamn

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: kontakt@ulricehamnsk...

Se all info