Hoppa till sidans innehåll

Seriespelet gav mycket erfarenhet

22 JUL 2019 20:08
Sista omgången i seriespelet avslutades i Norrtälje. Laget tränade mycket intensivt under de tre träningsdagarna i den tropiska hettan, där termometern peka på 30+.
  • Uppdaterad: 01 AUG 2019 20:08

Laget imponerade på övriga lag, både med tanke på vår träningsintensitet, att hälften var juniorer eller yngre, men också att halva laget var av de kvinnliga könet. Inget av dessa saker är speciellt vanligt inom bangolfen. 

Den här gången hade vi två nya unga spelare  som fortfarande spelar i Flickor A med: Alva Kvarnström och Lina Lennstål. De hade nog aldrig kunnat drömma om hur mycket träning som krävdes, men indåg också att det var nödvändigt, speciellt på Norrtäljes banor, som är riktigt svåra.

Målet för vårt deltagande i serien har varit att alla ska få mer träning och tävlingserfarenhet, där uthållighet och koncentration, varit i fokus. Vår tanke har varit att varje individ ska bli trygg i sitt spel, så man verkligen nött in banorna. Förutom allt tränande, har vi också haft möjlighet att umgås under mycket skratt. 

Vi vill också skänka en tanke till alla som hjälpt oss när vi kommit till nya banor. Sist var det Christer Helgesson, Norrtälje BGK,  som blev allas  favorit, inte minst för sin hjälpsamhet och glada tillrop.

Och hur gick det då...

Vi tog åter poäng av Ålbrons BGK. Vi slutade serien med tre vunna matcher och sex poäng och slutade på plats fem av sex. Värt att nämna är  Ture Rodling. som fick till det bästa varvet med  34 slag. Vi var närmare andra lag än tidigare omgångar, men som sagt, vårt mål är att lära i första hand.

Här är länk till resultat http://ba.bangolf.se/7713/result.htm

Skribent: Carina Lindström
Epost: Adressen Gömd

Väder Umeå

 

Bangolf - en sport för alla

Alla kan träna bangolf, ung som gammal. Vi arragangerar olika träningstillfällen, för vuxna och barn, håll utkik för information hur man anmäler sig.

Välkommen till Hedlundabangolf

 

Hitta till oss

Vår anläggning ligger i korsningen Skolgatan/Signalvägen. Se Karta.

google


 

Postadress:
Umeå Bangolfklubb - Bangolf
Box 36
90102 Umeå

Besöksadress:
Sigalvägen 1B
90322 Umeå

Kontakt:
Tel: 090137651
E-post: This is a mailto link

Se all info