Hoppa till sidans innehåll

USM 2020 arrangeras av Umeå BGK


Välkomna till USM i BANGOLF 2020

31 juli - 1 augusti i Umeå

Vi ser verkligen fram emot att ni dyker upp!

Med anledning av Covid och de restriktioner som myndigheter har utfärdat, har vi valt att hålla oss till en anläggning, som vi kan avgränsa. Det blir därför endast spel på vår Europabana. Det blir dock två olika typer av tävlingar, slagspel och matchspel, fredag resp. lördag.  Men det viktigaste är nu att det blir av!

Vi har fått vårt arrangemang bedömt av polismyndigheten som en "icke offentlig tillställning". Det innebär bland annat att vi inte bjuder in publik. Det är dock inga problem för föräldrar och anhöriga att titta på, det är bara det att vi inte kan annonsera.

Arrangemanget kommer därför att hålla en "låg profil". Det innebär att bland annat att vi ligger lågt med marknadsföring och mediakontakter. Vi kanske inte kommer att kunna hålla samma service kring mat och annat, som vi önskat. Alla på plats har krav på sig att följa Folkhälsomyndighetens rekommendationer.

From måndag 27 juli, finns instruktörer på plats som visar hur banorna ska slås och tränar med den som vill. Mer info på plats.

Även i år är det möjligt att spela utan tävlingshinder för den som vill. Tanken är att alla ska få möjlighet att delta, oavsett hur länge man tränat eller hur lång man kommit i sin utveckling.

Välkomna!

Även 2016 spelades Ungdoms SM i bangolf i Umeå. 

För den som vill veta mer om den tävlingen, hittar ni info här.

För den som vill veta mer om vår ungdomsverksamhet, hittar ni info här.

För den som vill följa tävlingen hittar ni de här

 

Uppdaterad: 28 JUL 2020 12:49 Skribent: Carina Lindström

Väder Umeå

 

Bangolf - en sport för alla

Alla kan träna bangolf, ung som gammal. Vi arragangerar olika träningstillfällen, för vuxna och barn, håll utkik för information hur man anmäler sig.

Välkommen till Hedlundabangolf

 

Hitta till oss

Vår anläggning ligger i korsningen Skolgatan/Signalvägen. Se Karta.

google


 

Postadress:
Umeå Bangolfklubb - Bangolf
Box 36
90102 Umeå

Besöksadress:
Sigalvägen 1B
90322 Umeå

Kontakt:
Tel: 090137651
E-post: This is a mailto link

Se all info