Hoppa till sidans innehåll

Boka tid för bangolf/minigolf!


Bangolf – en sport för alla!

Är Ni ett företag eller större grupp som vill boka?  Hyra för ett barnkalas? Kanske något för släktträffen?

Mejla This is a mailto link eller ring/SMS:a 070-643 9977. Vi vill veta gruppstorlek + önskad tid, ditt mobilnummer samt namn och epost. (Skolklasser, se längre ner)

Vi kan (i mån av tillgängliga instruktörer) erbjuda en paketlösning med bokad bana, instruktion, bangolfaktivitet anpassad tll grupper, samt lättare förtäring. Ni får chansen att testa de klubbor och bollar som används i tävlingssammanhang! Denna aktivitet brukar vara mycket uppskattad. Vi anordnar också barnkalas för åldern 9 år och uppåt. 

Har Ni tur får Ni hjälp av någon av våra landslagsspelare, som visar er sporten. Pris enligt överenskommelse. Vi debiterar för minimum 10 personer. Vill ni ha fakturerat tillkommer faktureringsavgift på 50 kronor. Underlag för fakturering ifylles på plats och ev. rekvistion lämnas. På underlaget vill vi att det förutom faktureringsadress och organisationsnummer, finns en e-postadress, dit vi kan mejla fakturan.

Är ni en skola som vill boka?

På förmiddagar tar vi emot på gröna filten. Vi ser gärna att ni väljer starttid någonstans 8.30-9.00 eller starttid mellan 10.30 -11.00. Gruppstorlek max 36. Mejla This is a mailto link. eller ring/skicka SMS till 070-643 9977. Vi vill veta årskurs, namn på skola, namn på den som bokar, mobilnummer vi kan nå er, e-post, samt gruppstorlek + önskad tid samt beställningsreferens. Observera! För Umeå kommun gäller att först efter att vi godkänt bokningen, kan inköpsorder skickas. 

Vi erbjuder instruktör på plats som instruerar och håller i olika aktiviter, till en mindre kostnad.  Har Ni tur får Ni instruktion av någon av våra juniorlandslagsspelare!

Förbered er gärna genom att titta på filmen "Lär dig spela bangolf med ...." på You tube. Ni kan sluta vid ca 5 minuter, hela filmen är knappt 9 minuter.

Rabatterat pris för skolor.

Grundskola och yngre 30 kr/elev och gymnasieskola 50 kr/elev. Dock minst 500 kr, ifall Ni vill få det fakturerat. Tillkommer 50 kr i faktureringsavgift. Vi tar ut en rabatterad avgift på 300 kronor för hyra av banan. Den avgiften tas ut även om aktiviteten blir inställd pga av regn. Anledningen är att vi hur som helst måste anställa personal. 

I och med det rabatterade priset, så vill vi också dela ut information till eleverna om vår ungdomsverksamhet. Ni kan även få informationen på mejl.

Mejla underlag för fakturering innan, ex inköpsorder (Umeå kommun), rekvisition eller annan fakturainfo.

Beroende på ålder och antal spelare per bana, så tar ett varv ca 1,5 timme. Grupperna bör inte vara större än 36 personer, mindre grupper om de är yngre. Endast spel på de gröna filtbanorna, om inte annat överenskommits. 

Spela i lag -   vårt bästa tips till dig som ska hålla i aktiviteten! 

Vår erfarenhet är att lagspel oftast är mer uppskattat, än individuellt. Lagen bör vara indelade innan ni kommer på plats. 

Ni delar in i lag (två och två). Två lag bildar en grupp om fyra och de följs åt vid varje bana. Laget slår vartannat slag, på varje bana. De både lagen turas om att börja, så lag 1 börjar på udda banor och lag 2 på jämna banor. 

Ni kör masstart dvs grupperna sprids jämnt ut över anläggningen och start sker från flera banor samtidig. Ex. start vid bana 1, 4, 7 osv Bra för att undvika köer.

Har ni begränsad tid, kan ni välja att max 5 slag eller låta lagen spela färre banor.

Istället för att gå ett varv och räkna alla enskilda slag, kan ni välja att räkna lagets banvinster. Det lag som slagit minst antal slag på banna totalt, får 3 poäng, oavgjort 2 poäng och förlust 1 poäng. 

Vi erbjuder även andra roliga aktiviteter, med instruktör, som brukar vara mycket uppskattat. Kontakta oss, får ni veta mer.

Annat att tänka på för skolor:

 - Covid 19 påverkar även minigolf. Läs på startsidan om vad vi hjälps åt med pga pandemin.  

 - Vuxna ute på banan måste alla grupper ha. Om fler än 20 stycken, bör minst två cirkulera på anläggningen, men helst fler.

 - Cyklar ställs så de inte blockerar infarten, lämpligen på gräset. 

- Medhavd mat äts utanför vår anläggning. I dessa Coronatider, kan det bli trångt på vår anläggning. Det finns en lekpark med lite bord och grillplats i närheten.

 - Sopor från medavd mat, vill vi att ni är snälla och tar hem. Våra tunnor behöver vi till vårt eget skräp. 

- Maxslag är 7, men slår man på rullande boll, utdelas 7 slag direkt. 

 - Säkerställ att eleverna känner till regler, både kring spelet och hur man uppför sig . Viktigt att alla är snälla mot våra banor  och undviker slag med klubban annat än på bollen.

 - Skadegörelse hoppas vi inte sker, på banor eller material,  men om så sker, så färväntar vi oss ersättning.

Uppdaterad: 17 SEP 2018 09:23 Skribent: Ungdom

Väder Umeå

 

Bangolf - en sport för alla

Alla kan träna bangolf, ung som gammal. Vi arragangerar olika träningstillfällen, för vuxna och barn, håll utkik för information hur man anmäler sig.

Välkommen till Hedlundabangolf

 

Hitta till oss

Vår anläggning ligger i korsningen Skolgatan/Signalvägen. Se Karta.

google


 

Postadress:
Umeå Bangolfklubb - Bangolf
Box 36
90102 Umeå

Besöksadress:
Sigalvägen 1B
90322 Umeå

Kontakt:
Tel: 090137651
E-post: This is a mailto link

Se all info