Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från SBF


Det finns möjlighet att erhålla stöd för att arrangera prova-på dagar, delta på Idrottens dag eller göra skolbesök till hösten.
 

Om samarbetet med Sparks

(2022-06-14 09:55)
En del i förbundets barn- och ungdomssatsning är samarbetet med Sparks Generation. Här kan ni läsa mer om tidsplanen och vad samarbetet innebär för er som förening.
 
Vi vet att ni arrangerar en massa aktiviteter i era föreningar. Hjälp biljarden genom att synliggöra detta.
 
Traditionsenligt kommer Öppna SM i snooker att spelas under Kristi Himmelfärdshelgen, torsdag till söndag på Snookerhallen i Stockholm, och kan i år även ses gratis på Biljard.TV.
 
Vinnare i Biljardgalan 2021 är nu utsedda. Det blir dock ingen fysisk Biljardgala i år. Här ser du vilka som är nominerade i respektive kategori.
 
Svenska Biljardförbundet och Sparks ska inspirera fler unga att komma in i biljardgemenskapen!
 
 
 
Nästa sändning på Biljard.TV blir nu till helgen, då det spelas Elit i både carambole och pool. Se bägge tävlingarna för endast 49:-.
 
Via återstartsmedlen ges föreningar möjlighet att ansöka om bidrag för resa och boende i samband med SM för juniorer i pool och snooker.
 
Den 24 maj bjuder SBF in till en föreläsning med Jenny Hagman om mental träning och hur du stärker dig mentalt från grunden för att hålla i längden.
 
Nu kör vi igång föreningsprojektet för barn- och ungdomsverksamhet #spelabiljard med en digital uppstartsträff den 9 maj.
 

Ny projektledare på plats

(2022-04-12 11:04)
Vi hälsar Eva Viding Bussell välkommen som projektledare från och med den 11 april.
 
Äntligen är det dags för en fysisk träff för nätverket Kvinnliga Egon! Hoppas vi ses fredagen den 20:e maj i Stockholm.
 

Kompensationsstöd dec-feb

(2022-04-06 10:53)
Nu öppnar RF upp för ytterligare en ansökningsperiod för kompensationsstöd med anledning av corona. Kompensation kan sökas för perioden 23 december 2021 – 8 februari 2022.
 

#umeåbk

 

Postadress:
Umeå Biljardklubb - Biljard
Ålidhems centrum
90730 Umeå

Besöksadress:
Ålidhems centrum
90730 Umeå

Kontakt:
Tel: 0730735303
E-post: umeabk@gmail.com

Se all info