Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från SBF


För första gången i Biljardförbundets historia kommer förbundsstyrelsen att bestå av lika många kvinnliga som manliga ledamöter. Till valberedningen söker vi fortfarande minst en kvinnlig representant.
 
SBF har under våren gjort en kartläggning om idrott för äldre inom biljard och har då bl.a. intervjuat flera personer som är 65+ och som spelar biljard idag. En av dem är Gudrun, 81 år från Lund, som började spela biljard för bara några år sen.
 
 
Passa på att gå en digital utbildning i september! Vi tipsar om några intressanta och relevanta ämnen just nu.
 

Rapport Ungdoms-SM

(2020-09-09 12:17)
Den 8 augusti var det äntligen dags att genomföra finalspelet av årets Ungdoms-SM i pool. En härlig dag med fint biljardspel.
 
Till helgen startar de nationella tävlingarna. Först ut är pool och nästa helg är det dags för carambole och snooker. Det blir en annorlunda säsong och det är MYCKET VIKTIGT att alla spelare tar ett personligt ansvar med anledning av corona.
 

Fler medlemmar

(2020-08-27 17:22)
Utöver att vi ska nå målet att vara 50 föreningar vid årsskiftet ska vi även ha 3 000 registrerade medlemmar i IdrottOnline. Vi behöver därför hjälpas åt för att öka våra medlemssiffror.
 
För två helger sen avgjordes USM på Biljardpalatset i Stockholm. En av spelarna var tolvåriga Linnea Hjalmarström från Stockholms BS. Förra året blev det en andraplats efter My Ngyuen och i år knep hon förstaplatsen i klassen flickor upp till 18 år.
 
För två helger sen avgjordes USM på Biljardpalatset i Stockholm. En av spelarna var tolvåriga Linnea Hjalmarström från Stockholms BS. Förra året blev det en andraplats efter My Ngyuen och i år knep hon förstaplatsen i klassen flickor upp till 18 år.
 

Föreningens årsmöte

(2020-08-17 13:22)
Alla föreningar måste genomföra sitt årsmöte i år. De föreningar som i våras sköt upp sitt årsmöte pga corona måste genomföra det under hösten. Årsmötet kan genomföras fysiskt eller digitalt.
 
På grund av corona har vårens föreningsliv sett annorlunda ut. Oavsett vilka åtgärder som ni har varit tvungen att vidta är det viktigt att föreningen, i den mån ni kan, söker LOK-stöd för vårens aktiviteter.
 
 
En trygg biljard är helt fri från mobbning, trakasserier, hot, våld och övergrepp. I en trygg biljard känner sig alla välkomna och får delta och utvecklas efter sina egna förutsättningar. För att skapa en trygg biljard behöver vi alla hjälpas åt.
 
Svenska Biljardförbundet kan nu erbjuda alla våra medlemmar en kurs i mental träning som världsstjärnan Niels Feijen har tagit fram, till ett riktigt bra pris. Missa inte chansen att vässa ditt mentala biljardspel med hjälp av ett riktigt proffs!
 
Lördagen den 14:e november är det dags för SBF:s förbundsstämma, och valberedningen söker nu kandidater till styrelsearbetet. För att bli nominerad behöver du vara medlem i en förening.
 

#umeåbk

 

Postadress:
Umeå Biljardklubb - Biljard
Mattias Widengren, Axtorpsvägen 38 A
90337 Umeå

Kontakt:
Tel: 0730735303
E-post: widengren@hotmail.com

Se all info