Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från SBF


RF arbetar löpande med att kartlägga idrottens utmaningar kopplade till corona. Hjälp till och svara på enkäten så att RF får en bild av biljardföreningarnas utmaningar och framtida behov.
 
Förbundsstyrelsen fattade vid sitt möte den 19 april beslut om att Cuescore inte ska användas så länge som avrådan mot att arrangera tävlingar föreligger enligt Folkhälsomyndighetens rekommendationer.
 
Svenska Biljardförbundets verksamhet växer så det knakar, men som alltid finns det fler idéer och uppslag än det finns resurser att genomföra dem.
 

Pengar till föreningen

(2021-04-14 14:11)
Här har vi samlat några tips på hur ni kan öka på klubbkassan genom olika erbjudanden, stöd, bidrag och rabatter.
 
 
Idrottsföreningar kan ansöka om kompensationsstöd för ekonomiska konsekvenser av corona för perioden 1 januari till 30 april 2021. Observera att datumen ändrats.
 
Smittspridningen och antalet personer som vårdas på sjukhus ökar. Det är därför väldigt viktigt att alla tar sitt ansvar och följer de rekommendationer och bestämmelser som finns för att minska smittspridningen.
 
Varje vår brukar vi arrangera Ungdoms-SM/Youth 8 Ball cup med kval på olika orter runt om i Sverige och en final i Stockholm. Det är ju tyvärr inte möjligt i år men vår förhoppning är att kunna köra tävlingen i höst i stället.
 
Efter en härlig träff med Ewa Mataya Laurance bjuder nu nätverket Kvinnliga Egon in till ytterligare en digital träff med en världsstjärna!
 
Riksidrottsförbundet har nu fördelat de medel som fanns för Verksamhetsstöd Idrott för äldre. Fem biljardföreningar beviljades stöd.
 
SBF gör under året en satsning mot att öka antalet barn och unga inom biljarden. Vi kartlägger just nu nuläget hos föreningarna samt intresse av att starta verksamhet.
 
 
Folkhälsomyndigheten har kommit med en tydlig uppmaning att föreningar ska se över sina rutiner vid konstaterad smitta. Det står alltmer klart att den brittiska virusmutationen som nu sprider sig i Sverige är mer smittsam än de tidigare varianterna.
 
SBF har sex stycken utskott som arbetar med områden som vi har identifierat som viktiga utifrån förbundets strategi och verksamhetsinriktning. Det här är vad de kommer att fokusera på under 2021.
 
Vi vet att längtan efter tävlingar är stor hos er alla därute. Att arrangera och vara med i tävlingar är en mycket stor del av biljardsporten, och frånvaron av detta börjar nu kännas av rejält. Men läget ger oss helt enkelt inget val.
 

#umeåbk

 

Postadress:
Umeå Biljardklubb - Biljard
Mattias Widengren, Axtorpsvägen 38 A
90337 Umeå

Kontakt:
Tel: 0730735303
E-post: widengren@hotmail.co...

Se all info