Hoppa till sidans innehåll

Börja med brottning i Umeå?


Att börja med brottning i Umeå Brottningsförening är väldigt enkelt - alla från sex år och uppåt är välkomna, killar och tjejer!

 

För deltagande i brottarlekis, som är träningsgruppen för de allra minsta barnen fordras intresseanmälan inför varje ny termin. Detta eftersom trycket på brottarlekis är så stort att vi helt enkelt inte kan ta emot alla som vill börja. För deltagande i brottarlekis måste barnet ha fyllt sex år senast vid terminsstarten.

 

För alla som är äldre än sju år går det oftast bra att under pågående termin komma till träningshallen och titta på/vara med och prova. Alla som inte har hållit på förut får prova två gånger gratis. Ibland är trycket även på de andra grupperna stort. Vi tar inte in hur många barn som helst på grund av skaderisk och för att kunna upprätthålla kvalitén på träningen. Kolla gärna med oss hur det ser ut innan ni dyker upp, This is a mailto link

 

Teknikgruppen är det som gäller för barn mellan 7-13 år och barn som är äldre än 9 år som vill träna för att tävla gör det i tävlingsgruppen. VIlken grupp en brottare ska träna med avgörs i samråd med tränarna. 

 

I träningsgruppen nybörjare äldre, tränar vuxna och ungdomar från cirka 15 år och uppåt. Träningen ger en introduktion till några grundläggande tekniker samtidigt som passen är fysiskt krävande. Alla med rätt inställning är välkomna på dessa pass. 

 

I elitgruppen tränar föreningens äldre tävlingsbrottare, från cirka 15 år och uppåt. För att vara med här bör du ha tränat i någon av de andra grupperna först, men med rätt inställning är ingenting omöjligt!

 

Seniorgruppen - som tränar på torsdagsförmiddagar - utgörs av en grupp pigga seniorer, varav många har hållit på med brottning på hög nivå förr om åren. Även andra intresserade är välkomna. De yngsta i gruppen är cirka 65, de äldsta betydligt äldre. 

 

Att vara med på ett eller två pass för att se om brottning är något för dig kostar ingenting. 

 

Välkommen till Umeå Brottning. In wrestling there are no losers, just winners and learners.

Uppdaterad: 26 AUG 2015 22:57

Citiboard.se - Sveriges största nätloppis

banner_vk

SISU_Webb_Banner_170X170_samverkan

facebook2

Besökare på sidan

Totalt:

Denna månad:

Denna vecka:

Idag:

Online nu:

Flag Counter'

Styrelsen

 

Lokalbokningen

 


Postadress:
Umeå Brottningsförening
Eriksson, Björnvägen 72
90643 Umeå

Besöksadress:
Gammliavägen 5
90342 Umeå

Kontakt:
Tel: +46702130728, +46703221814
E-post: This is a mailto link

Se all info