Hoppa till sidans innehåll

Tävlingslicens 2012 (fd Aktivitetskort)

31 JAN 2012 20:56
För att få tävlingslicens för år 2012 betalar du in avgiften för tävlingslicensen på Svenska Skyttesportförbundets bankgiro 834-7718. I meddelandefältet skriver du i nämnd ordning: ditt IID-nummer, gren och förening. Efter några veckor får du din tävlingslicens på posten.
  • Uppdaterad: 01 FEB 2012 21:16

IID-numret står på ditt tidigare aktivitetskort. Du som inte redan har ett IID-nummer måste kontakta din förening som lägger in dina personuppgifter och skyttekortsnummer i det administrativa programmet IdrottOnline. När du är registrerad får du det nödvändiga IID-numret.

Om du är medlem i flera föreningar går du till den förening som du vill ska stå som huvudförening på ditt kort. Se till att även lämna din e-postadress till föreningen så får du själv ett inlogg och kan se alla dina uppgifter som finns registrerade.

Vad kostar tävlingslicensen?

2012 års tävlingslicens är 300:- för seniorer och 150:- för juniorer. Junior är man från och med att man fyller 15 år, till och med det år då man fyller 20. Avgiften är ej obligatorisk för ungdomar upp till och med det år de fyller 14.

 

Vad krävs för att få tävlingslicens?

Det som krävs för att få tävlingslicens är att du är medlem i en förening som är medlem i Svenska Skyttesportförbundet. Du ska finnas registrerad i föreningens medlemsregister i IdrottOnline, och därmed ha fått ett IID-nummer. Dessutom behöver du ha skyttekort i den gren/de grenar du vill tävla i.

 

Läs fullständig information på Skyttesportförbundets hemsida.

https://iof3.idrottonline.se/SvenskaSkyttesportforbundet/Information/Tavlingslicens/

Skribent: Johan Wedman

Postadress:
Umeå JSK - Skyttesport
Ulf Lundgren, Klabböle 285
90587 Umeå

Besöksadress:
V43G+8V Umeå
90137 Umeå

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info