Hoppa till sidans innehåll

Umeå KK - Kanot

Umeå Kanotklubb

Umeå Kanotklubb är en förening med dryga hundratalet medlemmar. Vi är både nybörjare och erfarna paddlare som håller på med de flesta sorters paddling. I dagsläget så är endast sektionen Hav och Tur tillräckligt stor för att vara "aktiv". Men vi har stor kapacitet och stödjer medlemmar i allt från motionspaddling, långfärdspaddling, forspaddling till kanotpolo. Vill du engagera dig och göra något speciellt inom klubbens regi så är detta alltså ett gyllene tillfälle!

Kika runt på vår hemsida för lite inspiration!

 

Välkommen att bli medlem

I år har vi märkt av ett otroligt stort intresse för kanot, många turer har väntelista och stämningen är på topp! Välkommen att bli medlem, häng med på tur eller utmana dig till att bli en bättre paddlare genom att delta i våra teknikkurser.

Klicka här för att bli medlem, detaljerad information hittar du under fliken medlemskap. 

 

Våra aktiviteter 2021

På grund av rådande pandemi behöver vi ha information om antalet deltagare på våra evenemang, så att vi kan följa riktlinjerna. Vi har löst det genom att använda biljetter via SimpleSignup. Våra turer är generellt gratis för medlemmar och SimpleSignup ger möjlighet att ta betalt för våra kurser direkt vid bokning!

Då klubbens ambitioner har växt samtidigt som vi arbetar ideellt så behöver vi se till att vårda ledarnas engagemang. Alla evenemang läggs därför upp på Facebook så fort de har fått ansvariga ledare, det innebär att evenemang läggs upp eftersom. Så håll koll här nere i kalendern eller på Facebook!

Här hittar ni länkar till årets kurser 2021.

Här kan ni se Hav och Turs aktivitetsplan för 2021.

Motion har endast Lördagspeppen inplanerad, sektionen är inte aktiv men aktiviteten samlar intresserade!

Och om ni följer den här länken till Facebook så ser ni alla aktiviteter som vi hunnit lägga ut!
All information om aktiviteterna syns på Facebook, så det är viktigt att du som vill delta hittar dit. Men för enkelhetens skull så är detta direktlänken till att anmäla sig till hav&turs turer.

En sista uppmaning, tänk på säkerheten om du följer med oss ut. Stanna hemma vid minsta symptom eller om du träffat någon med misstänkt smitta. Kan du inte närvara så lämna gärna tillbaka biljetten så att någon annan får chansen! Läs mer om vår hantering av Covid.

 

Kajaklån eller Kajakförvaring

Vi har kajakförråd för lånekajaker i Ljumviken/Holmsund, Nydala och Bölesholmarna. Som medlem kan du teckna kajaklåneabonnemang och därmed få tillgång till hela klubbens kanotutrustning. Vill du hyra kajakplats för din egen kajak kan du göra det i Ljumviken, på Ön och Bölesholmarna. Men håll ett öga på hemsidan, fler ställen är på gång. Spännande!

För mer information gå in på Medlemskap.

 

Klubb-shop

2016 firade klubben 40 år, i samband med detta bytte vi logga och tog fram lite klubbprylar som finns till salu. Den nya logotypen är en uppdaterad inkluderande symbol som alla sektioner står bakom. Klicka här för att handla din dekal till kajaken, bilen eller cykeln och kanske en mössa eller något annat du gillar ur vår lilla klubb-shop?

 

Facebook-flöde

Kommande evenemang

Postadress:
Umeå KK - Kanot
Benjamin Nauck, Morkullevägen 14g
90651 Umeå

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: ordforande@umeakanot...

Se all info