Hoppa till sidans innehåll

Umeå KK - Kanot

Umeå Kanotklubb

Umeå Kanotklubb är en förening med drygt 200 medlemmar som startade redan 1976. Vi fyller alltså 45år i år 2021 men har valt att fira detta mer 2022 pga pandemin och hoppas att få ihop något kul i samma veva med Umeå 400 år (2022).

UKK är både för nybörjare och erfarna paddlare med fokus på Umeåområdet. UKK är med i Västerbottens Kanotförbund och Svenska Kanotförbundet.

Som medlem kan du låna klubbkajaker eller hyra förråd till din egen kajak. Bli medlem och utmana dig till att bli en bättre paddlare genom att delta i våra teknikkurser eller träningar. Träffa likasinnade.

Säsongen i klubben & kurser?

2022 års kurser är nu bokningsbara

Till Barn & Ungdomsutbildningarna:
>> 
https://simplesignup.se/event/192035-nyboerjarkurser-barn-ungdom-kajak-2022

Till Vuxna Gula utbildningarna:
>> 
https://simplesignup.se/event/192036-gult-paddelpass-nyboerjarkurser-vuxen-kajak-2022

Till Vuxna Gröna utbildningarna:
>> 
https://simplesignup.se/event/192037-groent-paddelpass-fortsaettningskurser-vuxen-kajak-2022

Våra utbildgningar tex nybörjarkurser i gult paddelpass samt fortsättningskurser mot grönt paddelpass och examinatiorsutbildningar håller vi vanligtvis i maj och i juni. Under juli till september så är det våra fasta träningar och olika turer som har fokus. Torsdagar i ljumviken och Lördagar på Nydala brukar vi generellt ha paddeltider, håll utkik i kalendern för exakt information.

Eftersom vi drivs av ideella krafter så fungerar det bäst att köra alla utbildningar innan alla går på semester. Torsdagspaddlingar och Lördagspaddlingar (utgår från våra olika klubbförråd) finns att anmäla sig till i vårt Facebookflöde. Samt olika turer vi ordnar (som inte utgår från våra klubbförråd).

Under senhösten examinerar vi vanligtvis de som ska gå upp till blått paddelpass. Träningar mot blått kommer att läggas ut i kalendern. Även intresseförfrågningar om GSRT utbildningar (säkerhetsutbildning).

 

Välkommen att bli medlem

Klicka här för att bli medlem och du betalar online, mer detaljerad information hittar du även under fliken medlemskap. 

 

Köpa klubbprylar 

Shoppen är online Klicka här för att handla din dekal till kajaken, bilen eller cykeln och kanske en mössa eller något annat du gillar ur vår lilla klubb-shop?

 

Vill du hjälpa till med något i klubben?

Vi letar alltid en hjälpande hand. Maila This is a mailto link för en öppen dialog vad du har att bidra med. Just nu är det endel pyssel med våra förråd som vi behöver fler personer till. Allt ifrån att ringa telefonsamtal, boka traktor till att köpa fler containers och även snickra lite.

  

Facebook-flöde

Kommande evenemang

Postadress:
Umeå KK - Kanot
Ferry, Bergsboda 230
90596 Umeå

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: ordforande@umeakanot...

Se all info