Hoppa till sidans innehåll

Umeå KK - Kanot

Umeå Kanotklubb

Umeå Kanotklubb är en förening med drygt 200 medlemmar som startade redan 1976. Vi fyllde alltså 45år 2021 men har valt att fira detta mer i år 2022 pga pandemin och hoppas att du kommer på vår kalaspaddling när Umeå firar 400 år den 13 augusti 2022! Då firar vi både UKK och Umeå!

UKK är både för nybörjare och erfarna paddlare med fokus på Umeåområdet. UKK är med i Västerbottens Kanotförbund och Svenska Kanotförbundet.

Som medlem kan du låna klubbkajaker ifall du har ett paddelpass och tecknar kajaklån eller hyra förråd till din egen kajak. Bli medlem och utmana dig till att bli en bättre paddlare genom att delta i våra teknikkurser eller träningar. Träffa likasinnade.

Säsongen i klubben & kurser? 

Våra utbildningar tex nybörjarkurser i gult paddelpass samt fortsättningskurser mot grönt paddelpass och examinatiorsutbildningar håller vi vanligtvis i maj och i juni. Och är nu klara med de för 2022.

Under juli till september så är det våra fasta träningar och olika turer som har fokus. Torsdagspaddlingar i Ljumviken brukar vi generellt ha paddeltider, håll utkik i kalendern för exakt information. Det är kostnadsfritt att anmäla sig för medlemmar. Notera att du behöver anmäla dig för att turledaren ska få kontakt med dig.

Under senhösten examinerar vi vanligtvis de som ska gå upp till Turledare samt de som ska gå upp till Blått paddelpass. Träningar mot blått eller turledare får du del av genom att maila ditt intresse till This is a mailto link

 

Välkommen att bli medlem

Klicka här för att bli medlem och du betalar online, mer detaljerad information hittar du även under fliken medlemskap. 

 

Köpa klubbprylar 

Shoppen är online Klicka här för att handla din dekal till kajaken, bilen eller cykeln och kanske en mössa eller något annat du gillar ur vår lilla klubb-shop?

 

Vill du hjälpa till med något i klubben?

Vi letar alltid en hjälpande hand. Maila This is a mailto link för en öppen dialog vad du har att bidra med. Just nu är det endel pyssel med våra förråd som vi behöver fler personer till. Allt ifrån att ringa telefonsamtal till att snickra lite. Enklare lagning av kajakerna och visst underhåll sköter förrådsgruppen men större underhåll lejer klubben ut. Ändå behövs hjälp att projektleda delar. Alla kan bidra.

  

Facebook-flöde

Kommande evenemang

Postadress:
Umeå KK - Kanot
Ferry, Bergsboda 230
90596 Umeå

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: ordforande@umeakanot...

Se all info