Hoppa till sidans innehåll

Umeå KK - Kanot

Umeå Kanotklubb

Umeå Kanotklubb är en förening med dryga hundratalet medlemmar. Vi är både nybörjare och erfarna paddlare som håller på med de flesta sorters paddling. I dagsläget så är endast sektionen Hav och Tur tillräckligt stor för att vara "aktiv". Men vi har stor kapacitet och stödjer medlemmar i allt från motionspaddling, långfärdspaddling, forspaddling till kanotpolo. Vill du engagera dig och göra något speciellt inom klubbens regi så är detta alltså ett gyllene tillfälle!

Kika runt på vår hemsida för lite inspiration!

 

Välkommen att bli medlem

I år har vi märkt av ett otroligt stort intresse för kanot, många turer har väntelista och stämningen är på topp! Välkommen att bli medlem, häng med på tur eller utmana dig till att bli en bättre paddlare genom att delta i våra teknikkurser.

Klicka här för att bli medlem, detaljerad information hittar du under fliken medlemskap. 

 

Kajaklån eller Kajakförvaring

Vi har kajakförråd för lånekajaker i Ljumviken/Holmsund, Nydala och Bölesholmarna. Som medlem kan du teckna kajaklåneabonnemang och därmed få tillgång till hela klubbens kanotutrustning. Vill du hyra kajakplats för din egen kajak kan du göra det i Ljumviken, på Ön och Bölesholmarna. Men håll ett öga på hemsidan, fler ställen är på gång. Spännande!

För mer information gå in på Medlemskap.

 

SUP - Stand Up Paddle

Vi vill utöka klubbens verksamhet till att inkludera den populära vattensporten SUP. Har du en SUP-bräda och vill paddla med oss så hör av dig till This is a mailto link så försöker vi ordna en aktivitet tillsammans.

 

Klubb-shop

2016 firade klubben 40 år, i samband med detta bytte vi logga och tog fram lite klubbprylar som finns till salu. Den nya logotypen är en uppdaterad inkluderande symbol som alla sektioner står bakom. Klicka här för att handla din dekal till kajaken, bilen eller cykeln och kanske en mössa eller något annat du gillar ur vår lilla klubb-shop?

 

Klubbnyheter

2020-04-20
Den 23 april klockan 19:00 Mötet sker digitalt och möteshandlingar har inkommit till medlemmarna via mail.
 
2020-01-27
Teknikträning - smygstarta säsongen med UKK, start söndag 23/2.
 
2019-10-05
Teknikträning - förläng säsongen med UKK, start söndag 20/10.
 
2019-09-29
Inomhusträningar för kanotpolon i Storsjöhallen. För de som vill samåka från Umeå samlas vi 19:10 strax innanför IKSUs södra entré. Övriga träffas 19:30 på baksidan av Storsjö...
 
2019-06-07
Vill du testa paddla kajak? Kom till Ljumviken den 9 juni klockan 10 så får du prova på!

Kommande evenemang

Postadress:
Umeå KK - Kanot
Benjamin Nauck, Morkullevägen 14g
90651 Umeå

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: ordforande@umeakanot...

Se all info