Hoppa till sidans innehåll

Engagera dig!


Klubbens verksamhet bedrivs ideellt, dvs det är vi medlemmar som är klubben! Traditionellt så försöker vi ge tillbaka så mycket vi kan till de som engagerar sig. Det gör vi främst genom att anordna turer och erbjuda de förmåner vi kan.

Ledare

Vi är troligen din första kontakt med klubben, det är vi som planerar och anordnar turer och aktiviteter. Du kan läsa mer om våra aktiviteter under respektive sektion i flikarna ovanför!

För att bli ledare inom UKK bör du ha minst grön nivå i din paddling samt följa vår värdegrund. Sektionsansvarig eller styrelsen utser vilka som är ledare för varje år, men det går jättebra att hoppa på under säsongen.

Är du sugen på att bli ledare så prata med en ledare! Det går även bra att kontakta antingen styrelse[a]umeakanotklubb.se eller någon av våra sektionsledare.

Styrelsearbete

Vi sammanträder ett antal gånger per år, kort kan man säga att vi håller ihop trådarna inom föreningen. Styrelsens dagordning styrs främst utifrån våra stadgar, årets verksamhetsplan och budget.

Styrelsearbete ger stora möjligheter att påverka till det bättre! /Mikael G

Förmåner

Ledare, styrelsemedlemmar och förrådsansvariga erbjuds fritt kanotlåneabonemang till klubbens alla förråd under det år man är aktiv.

Ledare erbjuds vidareutbildning, både interna och externa kurser. Vi vill hjälpa dig som ledare att nå nästa nivå! Motprestation för externa kurser är att hålla i minst 3 st aktiviteter året därpå eller betala den subventionerade kursavgiften på 1000 kr.

Uppdaterad: 28 MAR 2021 00:11 Skribent: Mikael Granholm

Postadress:
Umeå KK - Kanot
Benjamin Nauck, Morkullevägen 14g
90651 Umeå

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: ordforande@umeakanot...

Se all info