Hoppa till sidans innehåll

Motionsektionen


  • Motionssektionen är inte aktiv i den bemärkelsen att klubben har på årsmötet funnit tillräckligt många medlemmar som vill engagera sig i denna sektion. Dvs då det inte finns tillräckligt många som vill leda denna sektion läggs en sektion vilande. Är du intresserad att vara med och starta upp denna sektion? Maila This is a mailto link
  • Men vi har några medlemmar som paddlar racingkajaker och motionskajaker som under sommaren 2021 träffas på lördagar på Nydala för att se om det finns intresse att dra igång denna sektion igen.
  • Klubben har några racingkajaker och två surfskis samt några vingpaddlar på Nydala som finns att låda för dig som har kajaklåneabonemang.
  • Motionssektionen har traditionellt haft sin bas vid klubbförrådet vid Nydalasjön (de vill ha slätvattenpass) även om några paddlare numera utgår från Ön/Timmermagasinet.
  • Kajakerna kräver både teknik och försiktighet, så en introduktion krävs för att få använda utrustningen inom kajaklåneabonnemanget för just denna disciplin. Ett tips är att komma någon av lördagarna på "Lördagspeppen" under sommaren så får du en god introduktion. Anmäld dig på det pass du vill gå på. Se vårt Facebookflöde för varje pass.

    Motionssektionen är som sagt vilande i brist på sektionsansvarig vilket begränsar oss till att underhålla det vi har, är du intresserad av att utveckla verksamheten framåt eller vet någon som är det? Kontakta oss gärna!

Kontaktperson UKK Motion: ordforande[a]umeakanotklubb.se

Uppdaterad: 11 JUL 2021 11:37 Skribent: Mikael Granholm
Epost: This is a mailto link

Postadress:
Umeå KK - Kanot
Benjamin Nauck, Morkullevägen 14g
90651 Umeå

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: ordforande@umeakanot...

Se all info