Hoppa till sidans innehåll

Paddla

28 MAJ 2013 02:01
Nytt paddel magasin i digital form.
  • Uppdaterad: 28 MAJ 2013 02:05

Ett nytt paddelmagasin är fött

Tack vare ett exklusivt samarbete med Svenska Kanotförbundet har det nya digitala magasinet Paddla startat. Samarbetet innebär att alla medlemmar i kanotförbundet kommer att kunna ladda ner och läsa Paddla gratis. Magasin Paddla kommer att komma ut med tre nummer under 2013: 10 juni, 5 augusti och 16 september. Mer information om din prenumeration och en nedladdningslänk till det första numret av Paddla kommer i nästa nyhetsutskick.

Paddla är Sveriges enda tidskrift om paddling. Det är en oberoende digital tidsskrift med paddling som bevakningsområde, oavsett om det sker på en bräda eller i en kajak – på öppet hav eller i en brusande fors.

 

Rätt e-postadress i IdrottOnlines register?

Önskar du få nyhetsutskicket till en annan e-postadress? eller fick inte dina klubbkompisar något utskick alls? Be den som har adminrättigheterna för IdrottOnline i din förening att ändra/lägga till dina uppgifter i föreningens register online, annars riskerar du att missa kommande utskick och din prenumeration av magasin Paddla.

Framförallt är det viktigt med ett komplett medlemsregister med fullständiga personuppgifter på IdrottOnline för att för att kanotförbundet inte ska gå miste om medlemsstöd från Riksidrottsförbundet. Inom en snar framtid kommer medlemsstödet från RF enbart att baseras på IdrottOnlines register.

Skribent: Leif Karlsson

Postadress:
Umeå KK - Kanot
Eva Lindberg, Hjältevägen 106
90751 Umeå

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info