Hoppa till sidans innehåll
Foto: Leif Karlsson

Förråd och Utrustning


Förråd

Klubben bedriver en hel del förrådsverksamhet, syftet är att främja medlemmarnas möjligheter att kunna paddla. Detta gör vi främst på två sätt:

Klubbförråd, dessa innehåller klubbens utrustning. Utrustning som till stor del ingår i kajaklåneabonnemanget och som våra aktiva sektioner använder i sin verksamhet.
Se kajaklåneabonnemang.

Privatförråd, innehåller klubbmedlemmars privata kajaker. Dvs lagringsplatser för uthyrning. Vi vill hjälpa medlemmar som inte har möjlighet att lagra sin kajak.
Se kajakförvaring i privatförråd.

Vårt mål är att varje plats skall ha både klubbförråd och privatförråd, så att medlemmar med olika erfarenhet och intressen ska kunna mötas!

 

Tillträde via koder

Alla förråden är låsta med kombinationslås. Koden fås i samband med betalning, utskriven på kvittot. Det är olika koder för varje privatförråd och en gemensam för klubbförråd. Har du tappat bort kvittot så får du kontakta förrådsansvarig eller din förrådsvärd för att erhålla koden igen. 

Utrustning

Till vänster presenteras klubbens utrustning, den bokas av ledare eller de som har kajaklåneabonnemang. Här kan du såsmåningom hitta instruktioner och information om klubbens utrustning!

Kontakt

Förrådsverksamheten drivs av förrådsansvariga, förrådsvärdar och med hjälp av sektionerna. För att underlätta så är den gemensamma kontakten:
forrad[a]umeakanotklubb.se

Kontaktperson förrådsansvariga:
Mikael Granholm

Uppdaterad: 27 MAR 2021 23:38 Skribent: Mikael Granholm

Postadress:
Umeå KK - Kanot
Benjamin Nauck, Morkullevägen 14g
90651 Umeå

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: ordforande@umeakanot...

Se all info