Hoppa till sidans innehåll

Föräldraregler


De här reglerna finns för att åkare och tränare ska få lugn och ro för att kunna genomföra sina uppgifter. Vänligen respektera dessa regler:

  • Föräldrarna till åkarna i de äldre grupperna ska aldrig befinna sig omklädningsrummen vid varken träning, test eller tävling. Åkarna i dessa grupper bör kunna knyta skridskorna själva, om inte särskilda omständigheter finns.  
  • Åkarna i de yngre grupperna rekommenderas börja öva att knyta på sig skridskorna själva så tidigt som möjligt så att föräldrarna endast behöver assistera. Föräldrar till åkare som ännu inte kan knyta hjälper sina barn på med utrustningen och lämnar sedan omklädningsrummet.
  • Föräldrar äger inte tillgång till omklädningsrummen under träningstiden. Tränarna ansvar för omklädningsrummen och låser dem när de går på isen. Det är för att minska risken för stölder etc. Det finns sittplatser en trappa upp för de som inte vill vänta på läktaren.
  • Föräldrarna väntar i korridoren efter träningen till sitt barn har bytt om färdigt.
  • Skridskoskolans föräldrar hjälper sina barn på med utrustning och följer barnen till isen. När barnen är på isen så är föräldrarna på läktaren.
  • Inga föräldrar i båsen, inte på någon av sidorna av isen. Däremot är ni välkomna att titta på träningen från läktaren. Detta gäller både innan, under och efter träningen.
  • Fotografering/filmning: se länk Riksidrottsförbundets info

.

.

/Styrelsen Umeå KF

Uppdaterad: 16 JAN 2019 09:27 Skribent: Maria EI

Följ oss på Facebook:

facebook

 

SISU_Webb_Banner_170X170_samverkan

 

VK_227x154 2

 

 

 

Länsförsäkringar

 

 

 

 

 

 mk

 

 

cf22

 

 

qw

 

ki

 

nk

Postadress:
Umeå Konståkningsförening - Konståkning
Signalvägen 3
90322 Umeå

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info