Hoppa till sidans innehåll

Umeå SS - Segling

    Välkommen till Umeå Segelsällskap - Jolle 

Norrländs jollesegling har fått en ny hemsida. Du hittar den genom att trycka på rubriken "Norrländsk jollesegling" ovan. Vi har dessutom fått två nya googlegrupper för alla som är intresserade av jollesegling i Umeå och i Norrland. Du hittar dem genom att klicka här:

 

--> till googlegruppen för USS-Jolle  

 

--> till googlegruppen för Norrländsk jollesegling

 

Umeå Segelsällskas jollesektion inbjuder till seglingsträning och klubbtävlingar!

Umeå Segelssällskap kommer att arrangera tränings och tävlingtillfällen två gånger i veckan under hela sommaren (utom Juli då vi tar det lite mer sporadiskt och informellt).

Alla som är intresserade av att lära sig eller av att utveckla sitt jolleseglande är välkomna att vara med. Skicka ett mail till This is a mailto link för snabb kontakt.

 

Varmt välkomna!

Välkommen till Umeå Segelsällskap-jolle och våran nya hemsida!
Hemsidan är fortfarande under konstruktion men fler och fler funktioner och mer och mer information kommer att komma till dag för dag. Kika runt lite och lämna gärna ett meddelande i gästboken.
 
Jollesegling är en fantastisk sport som är utvecklande både fysiskt och psykiskt. Man får också lära sig att ta ansvar för sig själv och andra, att vara medmänniska och att ta hand om naturen.
Just kombinationen mellan å ena sidan fantastiska naturupplevelser och å andra sidan explosiv adrenalinstinn action är inte alltid lätt att hitta, men sporten jollesegling har det.
 
Jolleseglandet i Umeå befinner sig sedan några år tillbaka i ett spännande och expansivt läge. Vi blir fler och många av de seglare som hållit på några år börjar bli riktigt duktiga. Vi har också ett stort arbete med nybörjarseglare genom läger och kvällsträning varje år.

  

Genom sin medvetna satsning på barn och ungdomssegling har Umeå Segelsällskap blivit ut sedd till ungdomsvänlig klubb. Det skapar ytterliggare möjligheter och spännande positiva förutsättningar för att fortsätta utveckla jolleseglandet i Umeå.

 

Ungdomsvänliga klubben

an 

Nytt på jollefronten

2014-04-10
Äntligen är seglingssäsongen på gång! Isen är strax borta och det är dags att komma ut med jollarna. I år börjar vi tidigt! Det är okså dags att anmäla sig till seglarskol...
 
2014-04-03
Hej Äntligen är det vår och i år verkar allt komma lite tidigare än vanligt. Vi blir dock inte tagna på sängen utan står redo att gripa oss an den nya säsongen med glädje och...
 
2013-07-31
Hej Äntligen är Juli över! :o) Det betyder att jolleseglingen drar igång igen i Obbola segelbåtshamn och du är varmt välkommen att delta på våra träningstillfällen. Vi saml...
 
2013-04-30
Umeå Segelsällskaps seglarskola drar igång nästan så fort isen smält undan. I år kommer vi att erbjuda spännande kurser för både vuxna och barn i både jolle och kölbåt.
 
2013-04-29
Nu drar snart seglingssäsongen äntligen igång! Vi har jobbat på över vintern inom Ungdomskommittén och kommit fram till en del förändringar vi vill göra för att förbättra ...

Nyheter från SDF

Postadress:
Umeå SS - Segling
Box 378
90108 Umeå

Kontakt:
Tel: 09028011
E-post: This is a mailto link

Se all info