Hoppa till sidans innehåll

Resultat


Här kommer du att kunna hitta resultat från seglingar både hemma och borta så länge som det är jolleseglare från Umeå Segelsällskap som presterar dem.

VM-uttagning i OK-jolle

Uttagningen till VM är nu färdig och resutlaten hittar du om du klickar här.
Ranking OK-jolle 2009

VM i Ok-jolle går i år i Kalmar i  och det är därför extra roligt vet är flera från Umeå som verkar kvalificera sig att delta. exakt hur många platser Sverige har på startlinjen vet vi inte ännu och det ska bli spännande att se hur det går. Sverige har flera mycket duktiga seglare i klassen och vi hoppas på goda resultat.

Vårens första regatta

Under helgen som var 18-19 april var Thomas och Maja Hansson Mild samt Anders Widding och Ulf Dagerbrant i Stenungsund och seglade. För Ok-jollar handlade det om VM-kval och för optimistjollar om den största vårregattan i landet (mig veterligen). Många var det som deltog och det blev nytt deltagarrekord med 302 seglare från 84 klubbar i fyra länder. Lördagen bjöd på luriga och ojämna vindar med många vrid och söndagen på stark vind och en del vågor. Resultat hittar du här:

Resultat Optimist flickor
Resultat OK-Jolle

Vill du se på regatta-TV från Stenungsund kan du klicka nedan. Där finns en lång sekvens OK-segling och en intervju med Maja Hansson Mild från Umeå mm.

Till Stenungsunds segelsällskaps webb-TV

Uppdaterad: 08 JUN 2016 07:19 Skribent: Ulf Dagerbrant

Postadress:
Umeå SS - Segling
Box 378
90108 Umeå

Kontakt:
Tel: 09028011
E-post: This is a mailto link

Se all info