Hoppa till sidans innehåll

Klubboveraller och andra klubbkläder


UNIK Fotboll har tillsammans med Adidas och Intersport ett avtal för säsongerna 2017-2019. Det innebär att alla match- och träningskläder ska vara ur Adidas sortiment och att alla inköp görs in på Intersport. Avtalet innebär att vi har mycket förmånliga priser på produkter från Adidas.
 
 
Matchtröjor tas fram och beställs i samråd med ungdomskommittén och styrelsen när behov av kompletteringar finns. Klubbens ordinarie matchställ består av röd tröja, blå byxor och röda strumpor.
 
Byxor (kornblå adidas modell Parma II) och strumpor (röda adidas modell Milano) kan köpas/beställas direkt på Intersport och finns i de flesta butiker.
 
Overaller beställs normat lagvis. Hör efter med din lagledare om det är någon beställning på gång. Om det är laget och spelarna själva som ska stå för kostnaden kan ni beställa direkt på Intersport Boländerna. Då betalar ni när ni hämtar produkterna. Om föreningen ska stå för kostnaden ska beställningen gå via klubbens representant. Det gäller alla produkter oavsett kostnad.
 
Klubben står för vissa träningskläder (normalt träningsoverallsjacka/regnjacka/träningströja) till tränarna i barn- och ungdomslagen. Hör av er till klubbens representant (This is a mailto link). om ni har behov att ekipera tränarna i ert lag och om vad som är aktuellt att beställa.
 
Klubbavdelningen håller till längst in i butiken i Boländerna.
  
 
På intersport har alla medlemmar 15 % rabatt om man ansluter sig till Intersport Club Card. Läs mer på sidan om Intersportavtalet.
  
 
Om du har frågor om kläder och vårt avtal med Intersport kan du kontakta Mattias Lundblad This is a mailto link
     
Uppdaterad: 13 FEB 2017 23:12 Skribent: Mattias Lundblad

UNIK:s sponsorer

 intersport

 

UNIKBIG160 

 Bravida160

 

logga_alone_150x56

 

Erbjudande:

 

 

 

Postadress:
Unik FK - Fotboll
Slädvägen 1
75647 Uppsala

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: [saknas] Information

Se all info