Hoppa till sidans innehåll

Resultat Sylvesterloppet

31 DEC 2017 16:33
Nu ligger årets resultatslista per klass och per 5-mannalag inne under fliken arrangemang/sylvesterloppet/ resultat.
  • Uppdaterad: 20 FEB 2018 09:21

Vi i UF Contact vill tacka alla deltagare som kommer hit till oss i Olofström och hjälper oss alla springa in det nya året. Det är kul att ni reser från när och fjärran och återkommer från år till år. Vi önskar er en riktigt härlig nyårsafton.

Vi i UF Contact vill också tacka alla våra funktionärer, nya som gamla i gamet, som ställer upp för att vi skall kunna genomföra arrangemanget. Trafikvakter, målpersonal, starter, tidtagare, ordonnans, eftersläntare på cykel, sekretariaten mm..

Vi tackar speaker Isak Bergman för ett bra jobb bakom mikrofonen, Ana Murtovaara, Nordenbergsskolan Fitness & Hälsa för bra bakgrundsmusik och framför allt för att du värmde upp alla löpare på bästa sätt. Vi tackar också Gert -vaktmästare för ditt årliga engagemang i att vi skall kunna genomföra loppet! 

Extra tack till föreningens eldsjäl och min "vapendragare" Gösta Rörstrand för ditt oersättliga kunnande och din aldrig sinande vilja att vara delaktig.

Tack till Olofströms Kraft Ab, BLT, Renates, Kickis Café, Sydöstran samt Elon för årets sponsring på olika sätt! Adc Mat och Hälsa för de ypperligt goda bullarna! Råsas- blomsterhandel för de fina buketterna! Intersport i Olofström för att ni alltid snabbt och glatt fixar massa presentkort!

Varmt välkomna tillbaka nästa år för Sylvesterloppet i Olofström som då går för 48:e gången!

Vi önskar er alla ett Gott Nytt År!

Petronella

Tävlingsledare UF Contact

Skribent: Petronella Sjöholm
Epost: Adressen Gömd

Svenska friidrottsförbundet


 18153_mynt

adc

 

 

 

Postadress:
UoF Contact - Friidrott
Hövdingavägen 15
29335 Olofström

Besöksadress:
Idrottsvägen 8
29333 Olofström

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info