Hoppa till sidans innehåll

Broncos signar ny gymsponsor inför 2019

02 NOV 2018 20:31
Det nyöppnade företaget Popup Padel blir första sponsorn att skriva på för Broncos 2019. Seniorlagen premiärtränar redan nu på lördag och samarbetet innebär att alla spelare i Broncos fritt kommer kunna nyttja gymmet under hela året.
  • Uppdaterad: 02 NOV 2018 20:31

Popup Padel öppnade sina dörrar för mindre än tre månader sen och kommer bidra med gymfacilitet åt Broncos. Trots att de inte varit verksamma länge har de redan hunnit skapa sig ett namn bland företagen i området. De har idag fyra padelbanor och ett stort crossfitinspirerat gym som de byggt upp i den före detta Blå Coop byggnaden i Brunna.

”Popup Padel värnar om föreningar inom kommunen och det är trevligt att de vill samarbeta med oss. Den fysiska styrkan är väldigt viktig inom amerikansk fotboll så det känns bra att ha ett gym signat inför 2019.” – Ordförande Tony Granholm

Popup Padel blir därmed den första sponsorn som ansluter sig till Broncos nätverk 2019. Ett nätverk som växer och som hittills omsatt över 30miljoner under 2018. Vi önskar Popup Padel välkommna till Broncos och ser fram emot ett fysiskt krävande men ändå väldigt roligt samarbete.


Mer om Popup Padel i Kungsängen

Popup Padel öppnade i Juni 2018 av vännerna Magnus Bubini, Alexander Nordwall, Christer Söderberg och Petter Molund. De har idag fyra moderna banor för padel och en egen avdelning för gym med fria vikter.

Padel är perfekt för den som vill prova en ny sport, utmana vännerna eller varför inte ett aktivt företagsevent.

Ring 08-550 024 00 för förfrågningar eller bokning.

Skribent: Michael Wennerholm
Epost: Adressen Gömd
HUVUDSPONSORER

Bauer Elektriska AB

Ternvalls Plåtslageri

SPONSORER


DJMK Logotyp

Sparbanken i Enköping

Popup Padel logga

STÖTTA BRONCOS

Sponsorhusets logga med Broncos logga

Följ oss på

Facebook  instagram  youtube

_____________________________

 

Postadress:
Upplands-Bro AFF Broncos - Amerikansk Fotboll
Wennerholm, Fajansstigen 27
19638 Kungsängen

Kontakt:
Tel: +46(0)708221876
E-post: This is a mailto link

Se all info