Hoppa till sidans innehåll

Sparbanken i Enköping förnyar sponsoravtal

27 JUN 2021 23:01
Juniorverksamheten och unga spelares säkerhet ligger Sparbanken i Enköping varmt om hjärtat. Därför kan Broncos glatt meddela att den lokala banken valt att förnya sponsoravtalet med klubben,
  • Skapad: 27 JUN 2021 23:01

Sparbanken i Enköping har ingått ett tvåårigt sponsoravtalmed Broncos och dessutom givit ett engångsbelopp riktat till juniorsektionen för inköp av nya hjälmar.

Sparbanken i Enköping har ett flertal föreningssamarbeten och visar att man är riktigt engagerade i de lokala barn- och ungdomsföreningarna.
Banken delar årligen ut stipendier till enskilda idrottsutövare, ledare och föreningar som utmärker sig inom sina respektive verksamheter.

Att Broncos kan låna eller hyra ut modern och fräsch utrustning ger nya spelare möjligheten att prova på amerikansk fotboll på ett säkert sätt utan att behöva investera tusentals kronor i utrustning direkt i början, vilket är bra framförallt i en ålder då spelarna snabbt växer ur sin utrustning.

Trots effekterna av pandemin som fortfarande pågår, har Broncos utvecklat juniorverksamheten. Stödet från Sparbanken i Enköping har en stor del i detta.

Skribent: Michael Wennerholm
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
Upplands-Bro AFF Broncos - Amerikansk Fotboll/Flaggfotboll/Landhockey
Wennerholm, Fajansstigen 27
19638 Kungsängen

Kontakt:
Tel: +460708221876
E-post: kontakt@ub-broncos.s...