Hoppa till sidans innehåll

Upplands-Bro Broncos blir årets förening 2018

2018-05-21 22:28
Sparbanken i Enköping delar varje år ut stipendier till Ungdomsledare och föreningar som de anser gör ett positivt bidrag i kommunen. 2018 har Broncos blivit utvalda till ”Årets förening”.
  • Uppdaterad: 2018-05-21 22:28

Stipendiet ”Årets förening” tilldelas den förening i kommunen, som Sparbanken menar, utför en betydelsefull samhällsinsats inom ungdomsverksamheten. Detta genom att erbjuda ungdomar en meningsfull och stimulerande miljö, samt att lite utöver det vanliga, socialt engagera sig i ungdomsfrågor.

”Vi har i år lagt mycket fokus att utveckla vår ungdomsverksamhet. Detta genom att synas på olika sätt i kommunen men också fokusera på ledare och deras roll för ungdomarna. Stipendiet ger oss möjlighet att ytterligare investera i ungdomarna. Vi är mycket stolta och glada över att vi blivit utvalda. Det är ett erkännande att vårt arbete ger resultat” – Ordförande Tony Granholm

Utdelningen av stipendiet kommer ske på Kungsfesten vid stora scen klockan 14:05. Vi hoppas alla kan och vill komma dit och vara med oss vid mottagandet av detta stipendium. Vi hoppas även att ni stannar kvar och hejar fram Herrlaget när de har sin första hemmamatch mot Södertälje Truckers.


Mer om Sparbankens stipendier

Sedan starten 2001 har Sparbanken i Enköping delat ut 3,2 miljoner kronor i Ungdomsstipendier, till 78 föreningar, 89 ungdomsledare och 46 utvecklingsstipendiater. De vill uppmuntra fler ledare som gör ett bra arbete ute i föreningslivet, samtidigt som de vill stimulera föreningarna/organisationer att satsa mer på utbildning av ungdomsledare.
Nyckeln till en bra ungdomsverksamhet är att föreningen/organisationen förfogar över bra ungdomsledare. Bra föreningar med en stark ungdomsverksamhet erbjuder våra ungdomar möjlighet till en meningsfull och stimulerande fritid.

Vill du läsa mer om detta kan ni gå in på
https://www.sparbankenenkoping.se/om-banken/sponsring-och-stipendier/stipendier/index.htm

Skribent: Michael Wennerholm
Epost: Adressen Gömd

HUVUDSPONSORER

Bauer Elektriska AB

Ternvalls Plåtslageri

SPONSORER

DJMK Logotyp

Sparbanken i Enköping

Brickhouse Training center

 

STÖTTA BRONCOS

Sponsorhusets logga med Broncos logga

Följ oss på

Facebook  instagram  youtube

_____________________________

 

Postadress:
Upplands-Bro AFF Broncos - Amerikansk Fotboll
Wennerholm, Fajansstigen 27
19638 Kungsängen

Kontakt:
Tel: +46(0)708221876
E-post: This is a mailto link

Se all info