Hoppa till sidans innehåll

Drömstart för damlaget

2017-11-14 19:13
För 2 veckor sen hölls ett uppstartsmöte för damlaget i Finnstasalen i Bro. Av ett 20-tal intresserade hade 8 damer tagit sig dit för att se vem Headcoach Jonas Bengtsson är och vad Broncos skulle ha att erbjuda.
  • Uppdaterad: 2017-11-14 19:15

Nu har laget gått in i andra veckan med tre träningspass i veckan och nya spelare strömmar till hela tiden. Från de ursprungliga åtta har laget växt till ett 20-tal spelare som njuter och plågas tillsammans.

Laget tränar två pass i veckan i Bro fotbollshall tillsammans med föreningens övriga lag och kör dessutom ett fys-/teknikpass med herrarna i en idrottshall och gympass på Brickhouse på lördagsmorgnarna.
Broncos blivande quarterbacks
I de interna kanalerna duggar kommentarerna tätt om träningsvärk från helvetet lika ofta som uttryck för längtan till nästa pass. Det är tydligt att det här är på väg att bli ett sammansvetsat gäng som kommer lyfta ett och annat ögonbryn när man ställer laget på plan i vår.

Damlaget har precis som herrarna fått möjligheten till riktigt bra träningsförutsättningar. Det är ytterst få lag utanför Superserien som har tillgång till både konstgräs inomhus, stor idrottshall och gym under hela off-season och är våra kvinnliga krigare det minsta lika killarna så kommer det här bli en otroligt intressant säsong.
Spelare i Broncos Dam

Foton i artikeln: Sarah Lilja/Broncos

Skribent: Michael Wennerholm
Epost: Adressen Gömd

HUVUDSPONSORER

Bauer Elektriska AB

Ternvalls Plåtslageri

SPONSORER

DJMK Logotyp

Sparbanken i Enköping

Brickhouse Training center

 

STÖTTA BRONCOS

Sponsorhusets logga med Broncos logga

Följ oss på

Facebook  instagram  youtube

_____________________________

 

Postadress:
Upplands-Bro AFF Broncos - Amerikansk Fotboll
Wennerholm, Fajansstigen 27
19638 Kungsängen

Kontakt:
Tel: +46(0)708221876
E-post: This is a mailto link

Se all info