Hoppa till sidans innehåll

Två matcher efter premiären - två vinster i bagaget

2018-05-07 21:27
Efter en tight premiär har damlaget verkligen hittat fram och tagit plats i seriesystemet. Vinster mot både Västerås och Köpenhamn placerar Arlanda Jets där Broncos damer spelar på för plats i serien.
  • Uppdaterad: 2018-05-07 21:27

fter ytterligare två helger av härlig fotboll visar damerna från Arlanda och Upplands-Bro att beslutet om sammanslagning av lagen var en god idé.

Laget har inte bara besegrat två av tre motståndare i serien, utan dessutom gjort det med rejäl marginal. 31-0 borta mot Västerås Roedeers och hela 64-0 mot Köpenhamn Tomahawks på hemmaplan i Märsta förra helgen.
Serietvåan Stockholm Mean Machines har för närvarande en match mindre spelad och ligger efter Jets i gjorda poäng inför mötet mot Köpenhamn kommande helg

Halva serien är spelad och när man mött samtliga lag en gång till väntar med största sannolikhet slutspel för våra damer, då de ställs mot seriesegrarna i den södra divisionen (i skrivande stund Carlstad Crusaders och Örebro Black Knights).

Nästa match damerna spelar blir returmötet mot Västerås Roedeers hemma på Kungsängens IP. Matchen spelas den 20 maj med kickoff kl 13.00.
Välkomna dit!

(Bilder: Elisabeth Olsson/Arlanda Jets)

Skribent: Michael Wennerholm
Epost: Adressen Gömd

HUVUDSPONSORER

Bauer Elektriska AB

Ternvalls Plåtslageri

SPONSORER

DJMK Logotyp

Sparbanken i Enköping

Brickhouse Training center

 

STÖTTA BRONCOS

Sponsorhusets logga med Broncos logga

Följ oss på

Facebook  instagram  youtube

_____________________________

 

Postadress:
Upplands-Bro AFF Broncos - Amerikansk Fotboll
Wennerholm, Fajansstigen 27
19638 Kungsängen

Kontakt:
Tel: +46(0)708221876
E-post: This is a mailto link

Se all info