Hoppa till sidans innehåll

Headcoach Bauer får förnyat förtroende - skriver på för 2018

05 SEP 2017 11:55
Broncos seniorlag har just skrivit kontrakt med John Bauer för att leda seniorlaget även under 2018.
John började som assisterande tränare i U15 redan klubbens första år 2012 och har sedan dess arbetat sig upp inom föreningen.
  • Uppdaterad: 05 SEP 2017 18:54

2015 tog John steget till att leda ett lag. Då var det det nya U17-laget han tog hand om och under 2016 var han den stora drivkraften i att starta upp seniorverksamheten, vilket han gjorde med bravur.

"Att ta ett lag med 35 spelare, varav 6-7 stycken har tidigare erfarenhet och både skapa ett fungerande lag och dessutom vinna så många matcher att laget går till slutspel är en stor bedrift. Det ska bli oerhört intressant att se vad som händer med en trupp som inte längre är dunungar." säger ordförande Michael Wennerholm.
Som Headcoach kommer John nu ha stora möjligheter att forma sin stab, både av tränare och annan lagpersonal och föreningen satsar på att bredda verksamheten för att bl.a. låta Bauer fokusera på tränandet. Tidigare har han haft rollen som marknads- och sponsorchef också, men föreningen behöver fördela om personalresurserna för bästa möjliga utfall.

Under hösten kommer arbetet med att rekrytera en stark organisation för seniorlaget fortsätta och vi ser med spänning fram emot att kunna presentera den nya organisatonen allteftersom den växer fram.

Skribent: Michael Wennerholm
Epost: Adressen Gömd

HUVUDSPONSORER

Bauer Elektriska AB

SPONSORER

Sparbanken i Enköping

Popup Padel logga


 

 

STÖTTA BRONCOS

Sponsorhusets logga med Broncos logga

Följ oss på

Facebook  instagram  youtube

_____________________________

 

Postadress:
Upplands-Bro AFF Broncos - Amerikansk Fotboll
Wennerholm, Fajansstigen 27
19638 Kungsängen

Kontakt:
Tel: +460708221876
E-post: This is a mailto link

Se all info