Hoppa till sidans innehåll

U15 i samarbete med tre andra klubbar inför säsongen 2021

05 JUN 2021 18:43
Inför det här året diskuterades tidigt ett samarbete mellan Broncos, Djurgården och Solna Chiefs. Under våren har även Uppsala anslutit till samarbetet.
  • Skapad: 05 JUN 2021 18:43

Redan under vintersäsongen kostaterade tränarstaben i Broncos att spelarunderlaget skulle vara fortsatt tunt och sannolikheten att få ihop ett eget start och konkurrenskraftigt lag bedömdes som liten.
Samma bedömning gjorde tränarna i Solna och Djurgården, varför en kontakt togs tidigt för att träna tillsammans och på så sätt få flera spelare på träning och därmed öka kvaliten på verksamheterna.

Under vintern och våren har man tränat var för sig på veckodagarna, men samlats i Bro fotbollshall för gemensamma träningar under lördagarna.
När utesäsongen startade har lagen tränat tillsammans tre gånger i veckan, en gång "hemma" hos vardera lag, vilket varit väldigt uppskattat av alla inblandade.

Samarbetet har fallit väl ut och nu ser vi fram emot en säsong där de fyra klubbarna kommer att spela under Djurgårdens namn i seriespelet. Hemmamatcherna kommer dock att spelas på de ursprungliga samarbetsklubbarnas planer dvs Östermalms IP, Bergshamra IP och Kungsängens IP iförda respektive klubbs hemmauniformer.

Huvudtränare för samarbetslaget är Broncos Jimmy Engström, som har rejält stöd från både de egna tränarkollegor och tränare från de andra lagen, så U15-truppen räknar in ett 20-tal spelare som tränas av en gedigen stab, vilken presenteras lite längre fram.

Väl mött på planen!

Skribent: Michael Wennerholm
E-post: Adressen Gömd

HUVUDSPONSORER

Bauer Elektriska AB

SPONSORER

Sparbanken i Enköping

Popup Padel logga


 

 

STÖTTA BRONCOS

Sponsorhusets logga med Broncos logga

Följ oss på

Facebook  instagram  youtube

_____________________________

 

Postadress:
Upplands-Bro AFF Broncos - Amerikansk Fotboll
Wennerholm, Fajansstigen 27
19638 Kungsängen

Kontakt:
Tel: +460708221876
E-post: kontakt@ub-broncos.s...

Se all info