Hoppa till sidans innehåll

ULK I

2016-11-04 17:22
I år har vi skickat iväg Lina, Rebecka, Emma och Isabelle på ungdomsledarskursen(ULK) som för första gången hålls på Säva Ridcenter.
  • Uppdaterad: 2016-11-04 17:22

Den 15 - 16 oktober var Lina, Rebecka, Emma och Isabelle från U-sek iväg på en ungomsledarkurs som i år höll till för första gången på Säva ridcenter. För tillfället har vi haft några få utbildade ungdomsledare i stallet, och trots att alla i ungdomssektionen är mycket duktiga och har koll på det mesta som händer i stallet, så har ett av våra stora mål varit att skicka iväg samtliga i US på en ungdomsledarkurs. I år har vi, med hjälp från Stora Styrelsen, fått turen att skicka iväg 4 stycken från U-sek på ULKen!

Helgen var fullproppad med en massa roliga lekar, lärorika genomgångar och viktiga diskussioner. Vi gick igenom allt från ledstjärnor och hur man ska vara en bra ledare till om ungdomars självförtroende & självkänsla. Vi träffade på en massa andra ungdomssektioner från andra ridklubbar i distriktet och det tog inte lång tid förrän en stor gemenskap och en varm, trygg atmosfär skapades. Inte minst sagt var det otroligt givande att utbyta erfarenheter och aktiviteter med dem andra ungdomssektionerna!

Vi är otroligt nöjda med den första helgen som vi fått spendera på Säva Ridcenter och vi skulle vilja tacka ledarna på ULKen och Säva Ridcenter för att ha gjort vistelsen så trivsam som möjligt. Nu taggar vi inför nästa helg på kursen som tar vid den 19-20 november!

Skribent: Rebecka Jangeby
Epost: Adressen Gömd

Välkommen till Akademistallet

UVFK

 

Vill du bli medlem?

Vägbeskrivning

 

e-post: This is a mailto link - för avbokning av lektion, intresserad av att börja rida, uppstallning m.m.

e-post: This is a mailto link - för frågor om föreningen, tävlingar, träningar m.m.

 

Kontakta Webmaster

logga_alone_200x72

 

 

 

upplandsbygd_jpg


UVFKs sponsorer

abetong

logos-enrad

download

 

Postadress:
Upplands-Västmanlands FRK - Ridsport
Kvarnbo
75265 Uppsala

Kontakt:
Tel: 018-543385
E-post: This is a mailto link

Se all info