Hoppa till sidans innehåll

Ungdomssektionen

Ungdomssektionen

Ungdomssektionen på Akademistallet är inte så stor, men den är aktiv! Styrelsen består av åtta personer som med liv och lust går in för att göra stallet till en mysig och rolig plats dit man vill komma för att träffa kompisar, delta i massor med roliga aktiviteter, och framför allt träffa hästarna. Det är ungdomssektionen som håller i skötarsystemet och ser till att rätt skötare får rätt häst samt att nya skötare är utbildade för uppgiften att ta hand om en häst.

Det är ungdomssektionen som håller i teoriundervisningen för nybörjare och ser till att det alltid finns någon ungdomsledare i stallet som tar hand om kvällens elever. Det är sist men inte minst ungdomssektionen som anordnar alla roliga, mysiga, läskiga och härliga aktiviteter som man kan vara med på. Varje år har U-sek flera olika typer av tävlingar, AM(AkkaMästerskap), Skötarkurser och andra olika kurser, övernattningar, med mera.

Vill du göra något särskilt eller har du bara fått en vild idé? Tveka inte att ta kontakt med någon ur ungdomssektionens styrelse, de är så snälla så!

Läs vår blogg: https://ungdomssektionenakka.blogg.se/

Välkommen till Akademistallet

UVFK

 

Vill du bli medlem?

Vägbeskrivning till oss

 

e-post: This is a mailto link - för avbokning av lektion, intresserad av att börja rida, uppstallning m.m.

e-post: This is a mailto link - för frågor om föreningen, tävlingar, träningar m.m.

 

Kontakta Webmaster

logga_alone_200x72

 

 

 

upplandsbygd_jpg


UVFKs sponsorer

abetong

logos-enrad

 

 

 

Postadress:
Upplands-Västmanlands FRK - Ridsport
Kvarnbo
75265 Uppsala

Kontakt:
Tel: 018543385
E-post: This is a mailto link

Se all info