Hoppa till sidans innehåll

Anmälan till vårterminen 2022

29 OKT 2021 11:07
  • Skapad: 29 OKT 2021 11:07

Höstterminen är i full gång och det är dags att förbereda inför nästa termin. Måndagen den 1:a november skickar vi ut inbjudningar till våra befintliga ridelever. Alla ridelever som rider hos oss idag har alltid förtur till nästa termin.

För att garantera din plats behöver du tacka ja till inbjudan via Hippocrates och betala in anmälningsavgiften. Fakturan skickas till dig så snart du har tackat ja.
Länk till Hippokrates

Från och med 1:a december erbjuder vi platser till de som önskar byta ridtid, rida ytterligare ett till tillfälle i veckan och sedan erbjuder vi platser till nya ridelever.

Byte av ridtid

Om du önskar byta ridtid tackar du först ja till din plats i Hippocrates och därefter skickar ett mejl till This is a mailto link med dina önskemål. Dessa måste vara oss tillhanda innan 2021-11-30.

Tacka nej till vårterminen

Observera att det inte går att tacka nej till sin ridplats via Hippocrates. Om du inte önskar fortsätta rida hos oss ber vi dig att omgående meddela oss via mejl till This is a mailto link.

Terminsstart

Terminen startar 7 januari och sista ridtillfället är 17 juni. Ordinarie lektioner gör uppehåll under påskhelgen, långfredag – annandag påsk. Därav skiljer det sig i antal tillfällen beroende på vilken dag som man rider.

Skribent: Jan Stockfors
E-post: This is a mailto link

Kontakta Webmaster

 

 

 

logga_alone_200x72


UVFKs sponsorer

 

 

  

Postadress:
Upplands-Västmanlands FRK - Ridsport
Kvarnbo
75265 Uppsala

Kontakt:
Tel: 018543385
E-post: This is a mailto link

Se all info