Hoppa till sidans innehåll

Sommarbrev från styrelsen

25 JUN 2019 22:06
  • Uppdaterad: 25 JUN 2019 22:06

Medlemsbrev UVFK 2019:2 


Även om våra ridskolehästar är på bete fram till den 29 juli så kommer det inte att vara tomt i Akademistallet. Missa inte sommarens begivenhet – Uppsala voltige anordnar voltige-SM på Akademistallet den 11-14 juli! Tävlingarna börjar på fredagen den 12 juli och finalerna går söndagen den 14 juli. För mer information, se även:  https://www.facebook.com/SM-i-voltige-2019-1681434542127425/?ref=bookmarks
 
Under terminens gång har en del insatser genomförts för att förbättra klubbens ekonomi. Ingen har väl missat vårens försäljning av hushållspapper och toalettpapper, som gav en vinst till klubben på ca 21000 kr. Vår storsäljare (70 balar!) Åsa Mickelsgård Palmquist, som vann priset för bästa försäljare, har ridit sin privatlektion på Conlando (tyvärr finns inga bildbevis, men de skötte sig båda utmärkt). Ann-Christine Norrgren har ”som vanligt” anordnat påsk- och sommarlotterier. Tusen tack, Ann-Christine!
 
På nationaldagen hölls en pay&jump för både UVFK-medlemmar (på ridskolehäst eller egen häst) och för ryttare från andra klubbar. Arrangemanget lockade nästan 60 starter, varav 13 starter på ridskolehäst, på höjder från 40 cm till 1 m. Tusen tack till alla medlemmar som ställde upp som funktionärer i det varma vädret! Förhoppningsvis kan vi anordna ytterligare en pay&jump i höst, då de ger ett välkommet tillskott till kassan. Mer information kommer.  
 
Medlemsenkäten är nu stängd och vi håller på att sammanställa resultaten. Det syns direkt att de flesta medlemmar är väldigt nöjda med verksamheten, men naturligtvis finns det alltid rum för förbättring. Det som styrelsen särskilt uppskattade var att det var många som kunde tänka sig att hjälpa till med bland annat Akkadagen (som i år hålls den 22 september) – kanske finns vår framtida projektledare för Akkadagen bland er som ville hjälpa till? En ”kontaktannons” finns på hemsidan, så titta gärna på denna!
 
Om du känner för att rida lite extra innan ridlektionerna börjar den 12 augusti så finns det fortfarande platser kvar på en del av våra sommarkurser. Kurserna hittar du här och anmälan sker i Hippocrates (glöm inte att ändra termin till ”Hösttermin 2019”, annars syns inte kurserna). Har du problem med att anmäla så kan du även kontakta ridskolan på This is a mailto link så försöker vi hjälpa dig.  
 
För hösten finns det redan ett antal aktiviteter inbokade, så skriv gärna in dessa i kalendern:

  • Städdag 25/8
  • Dressyrtävling 1/9
  • Akkadagen 22/9

 
Styrelsen och personalen vill tacka alla ridelever, medlemmar och fantastiska hästar för den gångna terminen. Vi hoppas att både hästar och människor får en riktigt härlig sommar och att vi träffas i augusti igen, utvilade och laddade för en ny termin!
 
 

Bästa hälsningar, Styrelsen för UVFK och Ridskolans personal

Skribent: Eva Hjelm
Epost: Adressen Gömd

Välkommen till Akademistallet

UVFK

 

Vill du bli medlem?

Vägbeskrivning

 

e-post: This is a mailto link - för avbokning av lektion, intresserad av att börja rida, uppstallning m.m.

e-post: This is a mailto link - för frågor om föreningen, tävlingar, träningar m.m.

 

Kontakta Webmaster

logga_alone_200x72

 

 

 

upplandsbygd_jpg


UVFKs sponsorer

abetong

logos-enrad

download

 

Postadress:
Upplands-Västmanlands FRK - Ridsport
Kvarnbo
75265 Uppsala

Kontakt:
Tel: 018543385
E-post: This is a mailto link

Se all info