Hoppa till sidans innehåll

Avtal nya användare


Välkommen till Akademistallet och UVFK

 

Medlemsavgift
Medlemsavgift inkl olyksfallsförsäkring betalas till UVFK på pg 750867-4
Medlemsavgiften gäller kalenderår. Medlemsavgiften är obligatisriks för alla som rider på anläggningen.
Medlemsavgiften faktureras i samband med terminsstart om avgiften inte är erlagts tidigare. Junior (tom 18 år) 300kr Senior (from 19 år) 400kr Familj 800kr

Ridavgifter
Alla föranmälda får faktura på ridavgiften via mail. Inbetalningskort delas ut på ridskolan vid förfrågan. Avgiften skall betalas inom 30 dagar. Var vänlig skriv namn, födelseår, riddag och tid samt telefonnummer på inbetalningen, tex Björn Lindell sö20, 1964, 018671546. Betalar du över internet och inte får plats med all information, skriv namn och ridtid och instruktör. Skicka alla dina kontaktuppgifter till This is a mailto link via mail. Det går bra att dela upp betalningen i maximalt tre delar, det kostar 100kr. Tala om för din instruktör eller maila This is a mailto link så vi vet att du del betalar.

Observera! Anmälningsavgiften är en del av ridavgiften. Om ridavgiften inte kommer in i tid tillkommer 100kr i förseningsavgift.

Anmälan till terminen
Föranmälan går ut i Maj och novemer månad för nästa termin. Föramälningsavgiften är en del av ridavgiften och väljer man att inte forsätta så fryser anmälningsavgiften inne. När man har påbörjat en kurs/termin så är man bunden till den. Detta innebär att man är skyldig att betala hela kursavgiften även om man avbryter kursen under terminens gång.
Önskar du byta ridtid prata med din instruktör eller kontakta oss på mejl This is a mailto link eller 018-543385.

 Vill du rida flera gångar i veckan eller dela ridtid?
Om du vill dela abonnemang med en annan ryttare går det bra. Det som behövs är att ni är två stycken som är på samma nivå så att ni passar i samma ridgrupp. Tala med din instruktör så försöker vi ordna det.

Avbokning och igenridning av ridlektion
Om du inte kan komma till din ridlektion och har avbokat minst en dag i förväg får du ta igen 2 lektionen per lektionsplats i mån av plats i ordinarie verksamhet under samma termin. Det kommer också att finnas rena igenridningstillfällen ett par gånger per termin. Tillfällena kommer att anslås i stallet samt hemsidan.  Avbokning och bokning av igenridning sker via din profil på hippocrates.se

Sälja sin plats
Man kan sälja sin plats om man vet att man kommer att vara borta. Kravet är att den som köper platsen är på samma nivå. Medela oss på ridskolan så kan vi lägg in det i hippocrates.

Lektionstid
En lektion är 60 minuter vara 45 minuter ridning. De första 15 minuterna går åt till upprop, iordingställande av hästar samt uppsittning. Kom gärna 15-10 minuter innan lektionen för att borta, kratsa hovarna och sadla hästarn innan lektionen.

Övrig utrustning:
Vid ridning krävs Godkänd ridhjälm (VG1 märkt) och skor/stövlar med klack. Hjälm finns att låna i sadelkammaren.
Vi ser gärna att juniorer bär säkerhetsväst men det är inget krav.
Långt hår bör av säkerhetsskäl vara uppsatt.

Uppdaterad: 24 AUG 2018 13:45 Skribent: JOHANNA BLOM
Epost: Adressen Gömd

Välkommen till Akademistallet

UVFK

 

Vill du bli medlem?

Vägbeskrivning till oss

 

e-post: This is a mailto link - för avbokning av lektion, intresserad av att börja rida, uppstallning m.m.

e-post: This is a mailto link - för frågor om föreningen, tävlingar, träningar m.m.

 

Kontakta Webmaster

logga_alone_200x72

 

 

 

upplandsbygd_jpg


UVFKs sponsorer

abetong

logos-enrad

 

 

 

Postadress:
Upplands-Västmanlands FRK - Ridsport
Kvarnbo
75265 Uppsala

Kontakt:
Tel: 018543385
E-post: This is a mailto link

Se all info