Hoppa till sidans innehåll

Upplands Väsby JK - Judo

Egna Nyheter

2019-05-27
Terminsavslutning. Måndagen den 3 juni kl 18:00. Vi kommer hålla till på klubben med lite klubbtävling och samkväm, hoppas många kommer att deltaga. Klubben bjuder på fika....
 
2019-04-16
Rapport från Södra Judo Open 2, 2019 En av Sveriges största tävlingar med 471 st anmälda denna gång. Väsby ställde upp med 5 deltagare och tog 4 Brons.
 
2019-04-10
Äntligen har vi fått klart med nya klubbkläder för Väsby judo. Formulär kommer att anslås på klubben där du ser vårt sortiment och har möjlighet att beställa.
 
2019-04-10
Boka helgen 24/5-26/5 då det är Judofestival i Lindesberg, mer information om anmälan kommer sättas upp på klubben.
 
2019-04-10
Under påsklovsveckan kommer träning bedrivas som vanligt på måndag, tisdag och onsdag. Ingen träning på torsdagen.

Föreningen

UPPLANDS VÄSBY JUDOKLUBB

Vi i Upplands Väsby Judoklubb försöker förmedla vad judo är så att även du som inte är judoutövare får större insikt. För oss som lever med judo är det också en livsfilosofi. Judo betyder fritt översatt den mjuka vägen/sättet. För en ömsesidig framgång krävs att vi alltid visar varandra hänsyn och respekt. För att lyckas i judo måste man lära sig att finna sin egen balans och använda så liten kraft som möjligt för största effekt.Vi upplever att detta även gäller för livet i övrigt. Vi vill att alla som vistas i våra lokaler uppträder enligt judons principer. Vi är tacksamma för det förtroende du givit oss, då vi får träna ditt barn. Ibland behöver vi din hjälp och ditt stöd för att leda barnet vidare på den mjuka vägen. Ibland behöver du kanske vår hjälp. Vi föreslår att vi hjälper varandra.

 

 Lära ut judo med personlig instruktion

Vårt ansvar är att lära ut judo på ett sådant sätt att varje individ kan får personlig instruktion. Det betyder att vi måste begränsa de olika gruppernas storlek. Det betyder inte att vi delar in de tränande i bättre och sämre. Vi lever efter att ALLA kan lära sig judo. Det betyder också att vi kräver att ALLA visar ömsesidig respekt och att ALLA hjälper varandra. I judo kan man bara övervinna sig själv. Då man gjort det har även uppnått skicklighet i judons alla tekniker. För att vi ska kunna utföra bästa möjliga träning behöver vi ordning och reda i lokalen och på dem som vistas i den. I dojon (på mattan) vistas endast tränande. Föräldrar, syskon, kompisar får gärna vara åskådare i dojon, men inte störa deras koncentrationsförmåga på ett negativt sätt. I Upplands Väsby judoklubb satsar vi inte på att ta fram en vinnare, vi satsar på att alla blir vinnare.

Glöm ej!

Glöm ej betala in medlemsavg/träningsavg på 700:- till bg 180-1786

Annars kan du ej delta på träningen samt att du ej är försäkrad.

Påminelseavg 150:-

 

 

 

Vi ses på mattan

Postadress:
Upplands Väsby JK - Judo
Optimusvägen 12 B 4tr, 19434 Upplands väsby
19434 Upplands Väsby

Besöksadress:
Optimusvägen 12 B 4tr
19434 Upplands Väsby

Kontakt:
Tel: 0859087710
E-post: This is a mailto link

Se all info