Hoppa till sidans innehåll

Silver till Ryner på SAGM

31 AUG 2020 11:17
Carl-Johan Ryner lyckades till slut ta hem silvret i herrklassen vid SAGM på Golfbarens banor i Jungfrusund.
  • Skapad: 31 AUG 2020 11:17

Spelarna vid SAGM fick kämpa sig igenom många olika väder under helgen. Första dagen var fylld av regn och vind, men dessbättre blev det varmare och vindstilla under finaldagen.
I oldtimers damer fick Kristina Svensson inte alls till spelet i regnet och även om hon fick till spelet på söndagen så räckte det inte till medalj. 
I oldtimers herrar fanns det hopp att Marco Arancibia kunde upprepa sitt fina spel från onsdagens Krillan Cup, men tyvärr fick han inte till det den här gången.
I herrklassen började Carl-Johan Ryner illa och låg långt ner i resultatlistan efter 27-29, men på tredje varvet slog han till med nytt banrekord, 20 slag, och fjärde varvet slutade på 22 slag. På finaldagens första varv såg det ut som medaljchanserna försvann med 29, men C-J fick till 25 på sista varvet och fick spela sudden om silvret mot Peter Eisenschmidt och Alexander Dahlstedt. C-J avgjorde direkt på bana 1 och Dahlstedt tog bronset på bana 2, alla dessa var hela sex slag efter segraren och banägaren Hans Olofsson.

C-J tog sig till den stora superfinalen där alla spelade från 0, men där blev det en tung start. 27 slag första varvet var alldeles för dåligt för att blanda sig i striden om segern (fyra spelare delade ledningen på 23 slag), men C-J spelade upp sig med 23 andra varvet och slutade delad 7:a. Amir El-Quachani vann superfinalen efter sudden mot Alexander Dahlstedt, båda på fina 23-22.

Skribent: Carl-Johan Ryner
E-post: This is a mailto link

Våra sponsorer

 

Stöd Uppsala BGK, handla via Sponsorhuset

Följ oss på Instagram

 

© Uppsala Bangolfklubb

Postadress:
Uppsala BGK - Bangolf
Ryner, Skolvägen 63
74960 Örsundsbro

Besöksadress:
Ulleråkersvägen 12
75309 Uppsala

Kontakt:
Tel: 018124490
E-post: uppsalabangolf@gmail...

Se all info