Hoppa till sidans innehåll

Alf Göranssons minnesfond


 Alf Göransson var gymnastik och idrottslärare i Uppsala. Under sin mångåriga och svåra sjukdomstid var Alf en hängiven förespråkare av handikappidrott. Inom vår förening uträttade han ett stort och entusiastiskt arbete som ledare, främst då inom ungdoms- och motionsverksamheten. Många handikappade ungdomar och även äldre fick under ett femtontal år ta del av hans geist och kunnande. Han var också drivande och framsynt i sitt styrelsearbete inom Uppsala Handikappidrott. I samband med hans bortgång år 1990 instiftades en minnesfond i hans namn. Fondmedel tillförs via insamlingar, donationer och gåvor.

Styrelsen utdelar stipendier ur fonden i samband med föreningens årsmöte i mars månad till framstående utövare av handikappidrott inom föreningen eller till ledare och/eller styrelseledamot som på ett mångårigt och förtjänstfullt sätt arbetat för föreningen och dess verksamhet.

Stöd gärna föreningen genom ett bidrag till minnesfonden. Insättning kan göras via föreningens plusgiro 69 56 58-5. Ange Alf Göranssons Minnesfond på talongen.

Med hopp om ett gensvar för minnesfonden och dess syfte.
Styrelsen

                                            

Uppdaterad: 07 SEP 2016 12:07 Skribent: Mikael Hammargren

Postadress:
Uppsala Handikappidrott
Fyrishov, Idrottsgatan 2
75333 Uppsala

Kontakt:
Tel: 018232300
E-post: This is a mailto link

Se all info