Hoppa till sidans innehåll

Nytt avtal mellan Fyrishov och Idrotts och Fritidsnämnden

09 JUL 2019 12:50
Avtalet mellan Fyrishov AB och idrotts- och fritidsnämnden har sagts upp i samförstånd mellan parterna. Det nya avtalet träder i kraft 1 juli 2019. Avtalet är femårigt och innehåller en möjlighet att utöka inhyrning under tid om behov finns.
  • Uppdaterad: 09 JUL 2019 12:50

Bakgrund

Avtalet mellan Fyrishov AB och idrotts- och fritidsnämnden har sagts upp i samförstånd mellan parterna. Det nya avtalet träder ikraft 1 juli 2019. Avtalet är femårigt och innehåller en möjlighet att utöka inhyrning under tid om behov finns. Avtalet gäller föreningsverksamhet och utökas med tider för skolverksamhet från 1 januari 2020. Tiderna för skolverksamhet kommer inte att påverka föreningarnas inhyrningar

Syfte

Syftet med nya avtalet är att skapa transparens och ge samma förutsättningar för alla föreningar som är verksamma inom Uppsala kommun. Syftet är vidare att ta tillvara på de önskemål från föreningar som har inkommit till Fyrishov och kommunen, om en väg in och att samtliga bokningar ska hanteras i kommunens bokningssystem. Samt att öka beläggningen i kommunens befintliga anläggningar och de hallar som kommunen hyr in på Fyrishov.

Vad innebär detta för UHIs simverksamhet i undervisningsbassängen???

I avtalet utgår undervisningsbassängen från inhyrningsmodellen. Föreningen har en dialog med berörda nämnder.

Med detta som bakrund kan vi tyvärr inte starta Vattengymnastiken som planerat den 28 augusti.

Simskolan ( Sjöstjärnan och Abborren) slutför sina oavslutade simlektioner  p g a avstängningen från VT2019 den 28 aug, 4 sept och 11 sept. Detta gäller bara de elever som har betalat och gått på våren.

Mer information kommer den 28 Augusti då jag (Lidia) och Inga-Lill står med informationen vid receptionen. 

 

Mer info om det nya avtalet kan ni läsa här nedan:

 Fyrishov IFN föreningsdialog.pptx

 

Skribent: Lidia Svedberg
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
Uppsala Handikappidrott
Fyrishov, Idrottsgatan 2
75333 Uppsala

Kontakt:
Tel: 018232300
E-post: This is a mailto link

Se all info