Hoppa till sidans innehåll

ULK Touren


OBS! Alla etapper startar kl. 18.15. Första pris är ett presentkort på 300 kr och dessutom lotttas två presentkort på 200 kr ut (ett i damklassen och ett i herrklassen)

 

Etapp 1 Pollaksmilen


Etapp2 - Ulleråker 4 km

Starten är vid den stora parkeringen vid korsningen Emmy Rappes väg och Bernard Jacobowskys väg. Emmy Rappes väg är den norra infarten till Ulleråker från Dag Hammarskjölds väg. Bankarta hittar du här.


Etapp3 - Engelska milen i Engelska parken

 

Etapp 4 - Slottsbacken upp (C:a 1600m)

Gå från borggården ner för trappan genom valvet för att komma till starten.

 

Mattesnillet Carl Hartman (ersatt av Tore enligt rykte) använder handikapputräkning så att vi får fram vinnnare dvs. årets Ulka och Ulke. En s. k. Age-grading calculator,http://www.howardgrubb.co.uk/athletics/wmalookup06.html , används. Poängberäkningen är grundad på världsrekord för motsvarande ålder, där en tid lika med rekordet ger 100 %.

För Pollacksmilen används distansen 10 km Road.
För Ulleråker 4 km används distansen 4 km.
För engelska milen i Engelska parken används distansen 1Mile.
För Slottsbacken upp används distansen 1500 m.
 
Alla deltagares tid, ålder och kön matas in i kalkylatorn som svarar med en Age-performance %. Till slut kommer de tre bästa resultaten att räknas samman till en slutpoäng. När det gäller Slottsbacken, som är en udda sträcka, kommer vi också att använda ovanstående länk. För att resultaten skall bli jämförbara med de andra loppen gör vi en korrigering så att medelvärdet för Slottsbacken blir samma som för tidigare sträckor.

 

För att delta inom tävlan måste deltagaren vara medlem i klubben samt delta i tre av de fyra etapperna. Övriga deltar utom tävlan och får inte tävla om de presentkort som är förstapris och lottas ut.

 

Ewa har dessutom tagit fram nya, snygga diplom så att du kan bevisa ditt deltagande. Diplomet uppdateras till att gälla för 4 deltävlingar

diplom_ULKtouren

Uppdaterad: 08 JUN 2016 07:26 Skribent: Steffen Weckner

Vill du bli medlem?

Läs om klubben här.

Stöd klubben genom att gå till Gräsroten och ange Uppsala LK  som din favoritförening när du spelar på svenska spel.

Stöd ULK när du handlar på nätet!


Här hittar du sponsorhuset REA-kampanjer

Ladda ner Sponsorhuset-appen! Nu finns Sponsorhuset som App att ladda ner på för både iOS och Android. Med appen på din telefon och surfplatta blir det mycket enklare att stödja Uppsala Löparklubb när du ska beställa saker på nätet. Ladda ner den här och kom igång!
App Store och Google Play

Besök Uppsala Löparklubb
på Facebook 
 
Kontakta admin för att bli inbjuden till facebook-gruppen

Whatsapp-grupp

Postadress:
Uppsala LK
C/o Tomas Thim, Slöjdgatan 21
75238 Uppsala

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: uppsalaloparklubb@gm...

Se all info