Hoppa till sidans innehåll

ULK-Touren 2012


1. Pollaksmilen. Första etappen av ULK-Touren är avverkad. Det blev många bra tider, 6 löpare under 40 minuter. Två av dessa var tjejer,  Malin och Anna hade en hård fight på den mörka och gropiga spurtsträckan. Martin var snabbast av alla med 38:20 men efter ålderskorrigering är det Anders som leder. Årets ULK-tour kommmer att bli spännade!

 

2. Ulleråkr 4 km. Två av fyra etapper avklarade. 20 stycken glada löpare mötte upp vid Ulleråker och så förstås Görel och Leif som troget ställer upp och klockar våra tider.

 

3. Engelska milen. Skönt väder men lite trixigt med alla cyklister. En tuff distans, inte helt lätt att veta vilken fart man ska våga gå ut i.

 

4. Slottsbacken. Sista etappen avklarad. Inte lika många som vågade sig på att springa runt slottet trots perfekt löparväder även den här gången. Vi har verkligen haft tur med vädret. Och resultatet blev väldigt jämnt i toppen, men visst blev det rätt man och kvinna som blev årets ULKa och ULKe.

 GRATTIS till Malin och Anders!

Resultat hittar du här.

Uppdaterad: 08 JUN 2016 07:29 Skribent: Steffen Weckner

Vill du bli medlem?

Läs om klubben här.

Stöd klubben genom att gå till Gräsroten och ange Uppsala LK  som din favoritförening när du spelar på svenska spel.

Stöd ULK när du handlar på nätet!


Här hittar du sponsorhuset REA-kampanjer

Ladda ner Sponsorhuset-appen! Nu finns Sponsorhuset som App att ladda ner på för både iOS och Android. Med appen på din telefon och surfplatta blir det mycket enklare att stödja Uppsala Löparklubb när du ska beställa saker på nätet. Ladda ner den här och kom igång!
App Store och Google Play

Besök Uppsala Löparklubb
på Facebook 
 
Kontakta admin för att bli inbjuden till facebook-gruppen

Whatsapp-grupp

Postadress:
Uppsala LK
C/o Tomas Thim, Slöjdgatan 21
75238 Uppsala

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: uppsalaloparklubb@gm...

Se all info