Hoppa till sidans innehåll

Vinterlägret


Som en höjdpunkt mitt i vinteruppbyggnadsperioden så samlas vi till en träningshelg i Februari. Alla delar är frivilliga – det går hur bra som helst att delta i alla, några eller enstaka punkter på programet. För många är det säker för tätt mellan passen – väj då ut favoriterna och skippa resten. Vi har ingen deltagaravgift utan klubben står för kulorna.

 

Träningshelgen är öppen för alla medlemmar, respektiven, träningskompisar och liknande. För alla som brukar träna med oss och för de som vill börja. Vi har ingen formell anmälan men tänker du delta vill vi helst att du mailar till Steffen och talar om vad du tänker delta i så att vi kan ha nått grepp om hur många som deltar på de olika övningarna under helgen. Speciellt viktigt att meddela är deltagande på lördagen så att vi kan förbereda hur många wet-vwests vi behöver och hur många som kommer på lunch. Maila gärna också om du har idéer på punkter i programmet.

Uppdaterad: 24 JAN 2012 21:34

Vill du bli medlem?

Läs om klubben här.

Stöd klubben genom att gå till Gräsroten och ange Uppsala LK  som din favoritförening när du spelar på svenska spel.

Stöd ULK när du handlar på nätet!


Här hittar du sponsorhuset REA-kampanjer

Ladda ner Sponsorhuset-appen! Nu finns Sponsorhuset som App att ladda ner på för både iOS och Android. Med appen på din telefon och surfplatta blir det mycket enklare att stödja Uppsala Löparklubb när du ska beställa saker på nätet. Ladda ner den här och kom igång!
App Store och Google Play

Besök Uppsala Löparklubb
på Facebook 
 
Kontakta admin för att bli inbjuden till facebook-gruppen

Whatsapp-grupp

Postadress:
Uppsala LK
C/o Tomas Thim, Slöjdgatan 21
75238 Uppsala

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: uppsalaloparklubb@gm...

Se all info